MyRadioOnline.ro

Image
Image

Cel puțin o persoană a

murit și mai multe au fost rănite după ce un vehicul a intrat cu viteză în mulțime, în centrul oraşului Berlin, a anunțat poliția germană.

Şoferul a fost reţinut. Nu este clar dacă incidentul este rezultatul unui accident de circulație sau dacă șoferul a intrat intenționat în mulțime, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Berlin, Martin Dams.

Bărbatul conducea o mașină Renault, de mici dimensiuni, spune ziarul german Bild, care mai precizează că în urma incidentului 8 persoane ar fi fost rănite.

Incidentul a avut loc în apropierea locului în care a avut loc un atac soldat cu 11 morţi şi zeci de răniţi în 19 decembrie 2016, relatează Digi24. Atunci, un solicitant de azil din Tunisia, Anis Amri, respins de autorităţi, a furat o camionetă, l-a ucis pe şofer, apoi a intrat cu autovehiculul într-o piaţă aglomerată de Crăciun, mai aminteşte sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/actualitate/externe/un-mort-%C5%9Fi-mai-mul%C5%A3i-r%C4%83ni%C5%A3i%2C-dup%C4%83-ce-o-ma%C5%9Fin%C4%83-a-intrat-%C3%AEntr-un-magazin-din-berlin.html

Most Read