MyRadioOnline.ro

Digi Communications (DIGI) este pe val, iar clienții companiei vor fi foarte fericiți să afle cât de bine se situează aceasta în plan financiar, față de anul trecut.

Conform celui mai recent raport oficial publicat de reprezentanții Digi Communications (DIGI), primele trei trimestre ale anului curent au adus un succes fulgerător pentru companie.

Veniturile gigantului, pe perioada menționată anterior, au ajuns la 1,16 miliarde euro. Prin comparație, în primele trei trimestre din 2021, veniturile totale ale companiei însumau cu 19,6% mai puțin, respectiv doar 932,8 milioane euro.

Dacă ne referim la ceea ce se întâmplă pe piața din România, constatăm o creștere a afacerilor cu 12,3%, față de aceeași perioadă a anului trecut, semn că românii apreciază din ce în ce mai mult serviciile puse la dispoziție de compania care deține operatorul RCS&RDS. Astfel, afacerile desfășurate la noi în țară au atins, în primele trei trimestre ale anului curent, impresionanta sumă de 739,0 milioane euro, față de 657,9 milioane euro în 2021.

Cifrele pe care trebuie să le vadă toți românii care folosesc serviciile Digi

Chiar și liderii companiei se declară încântați de rezultatele înregistrate de gigant, dar și de cum s-a dezvoltat compania în ultima perioadă, implicit de serviciile pe care le oferă consumatorilor. În continuare, spun liderii Digi, România și Spania sunt cele mai puternice piețe pe care compania este prezentă, iar acest aspect ar trebui să-i facă fericiți pe clienții de la noi din țară.

„Suntem încântați că am încheiat acest trimestru cu o creștere accelerată a numărului de servicii și cu rezultate solide pe cele mai mari piețe ale noastre, România și Spania. Deși evoluțiile recente ale economiei ne-au afectat, alături de întreaga comunitate, realizările noastre reflectă poziția solidă pe care ne-am consolidat-o, de-a lungul anilor, prin investiții continue în infrastructură și tehnologie de ultimă generație.

Ne menținem angajamentul de a ne extinde și de a îmbunătăți oferta de servicii pe piețele noastre existente, precum și dincolo de acestea”, spune Serghei Bulgac, CEO al Digi Communications.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2022/vestea-zilei-de-digi-rcs-rds-anuntul-pentru-clienti-care-tradeaza-puterea-financiara-a-gigantului/

Most Read