MyRadioOnline.ro

Black Friday 2022 vine cu cele mai bune oferte de pe piață la monitoare. Și nu oriunde, ci la eMag.

Noi ți-am făcut o mică listă din care

poți alege, în cazul în care ești în pană de idei, nu te hotărăști prea ușor, ori, după caz, chiar nu știi ce să alegi.

Prețuri bune la monitoare, de Black Friday, la eMag

Un monitor este bun la multe lucruri. Fie că ești editor foto, grafician, gamer sau un simplu utilizator de PC, ai nevoie de așa ceva în casă. Iar dacă te-ai gândit ca anul acesta să faci marea schimbare și să-ți cumperi, în sfârșit, unul nou, iată câteva propuneri bune pentru tine, de Black Friday 2022.

Monitorul LED de la Philips, de 23.8″, IPS, Full HD este, în acest moment, la un super preț. Vestea bună este că are review-uri foarte bune și, în plus, nu trebuie să te stresezi prea mult în ceea ce privește conectivitatea, de vreme ce suportă HMDI, VGA și DVI.

Poate unul dintre cele mai interesante monitoare pe care le poți achiziționa de Black Friday 2022 este acesta, însă. Monitorul portabil ARZOPA, de 15.6 inci s-ar putea să fie exact ce-ți trebuie. Îl poți căra cu tine peste tot și, în plus, are un preț excelent.

Rămânem în categoria portabilelor și mai „băgăm o fisă”, de data aceasta cu monitorul ULTIVON, IPS de 15.6 inch. Ai face bine să-l cumperi acum, cât încă mai suntem în perioada Black Friday.

Gamerii se vor bucura să afle că monitorul LED IPS Dell 23.8 vine, la rândul lui, la super preț. Dacă ești interesat, îl cumperi de aici.

Tot ei, gamerii, s-ar putea să fie interesați de monitorul AOC G2, de 23.8 inch, în variantă Full HD și de 144 Hz.

eMag se pregătește de Black Friday 2022 cu un ghid stufos pe care îl poți accesa la această adresă. Dacă nu ai aflat deja, evenimentul de reduceri din acest an este programat vineri, 11 noiembrie.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2022/lista-emag-black-friday-2022-cele-mai-bune-oferte-la-monitoare/

Most Read