MyRadioOnline.ro

În cazul în care te gândeai să-ți cumperi un smartphone în 2022, iar abilitățile de captură se află pe prima poziție în lista criteriilor de achiziție, merită să ai în vedere

că Huawei Mate 50 Pro se află în vârful clasamentului realizat de DxOMark.

În urmă cu câteva săptămâni, am avut ocazia să testez un Huawei Mate 50 Pro și am rămas foarte plăcut impresionat de abilitățile sale foto/video în orice scenariu de test, de la lumină redusă sau beznă totală până la selfie-uri. În opinia mea, mi s-a părut cel mai bun telefon de poze, după cum poți vedea în acest articol – REVIEW HUAWEI Mate 50 Pro – probabil cel mai bun smartphone pentru poze în 2022. Acum, a venit momentul ca cei de la DxOMark să-mi confirme părerea.

Huawei Mate 50 Pro, telefonul cu cea mai bună cameră

Pentru doar câteva săptămâni, Google Pixel 7 Pro s-a aflat pe prima poziție a clasamentului DxOMark. Dacă numele publicației îți este străin, merită să ai în vedere că DxOMark s-a specializat în urmă cu foarte mulți ani pe teste obiectiva cuantificabile ale performanțelor foto. Pornind de la o procedură foarte elaborată de testare, tocmai a publicat o actualizare foarte importantă adusă clasamentului său de smartphone-uri.

Este foarte important de reținut că acest clasament nu ia în considerare performanța brută a telefoanelor, autonomia, designul sau orice alte criterii. Vorbim doar de abilități de captură foto/video. Din acest punct de vedere, Huawei Mate 50 Pro este cel mai bun smartphone al momentului cu 149 de puncte defalcate după cum urmează, 152 de puncte pe partea de foto, 80 de puncte pentru bokeh (separația de fundal din modul portret/diafragmă), 63 de puncte pentru preview, 148 de puncte la zoom și 141 de puncte la video.

La distanță de două puncte, în același clasament, se află Google Pixel 7 Pro lansat în octombrie 2022 și Honor Magic4 Ultimate cu 147 de puncte, la fel ca Pixel. Urmează iPhone 14 Pro Max și iPhone 14 Pro, ambele cu 146 de puncte, având în vedere că folosesc aceeași configurație de captură foto/video. Huawei P50 Pro are 143 de puncte, iar iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max și Xiaomi Mi 11 Ultra închid top 9 cu 141 de puncte.  Huawei Mate 40 Pro+ este pe 10 cu 139 de puncte.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2022/cel-mai-bun-telefon-de-poze-din-2022-huawei-mate-50-pro-a-invins-google-pixel-7-pro-iphone-14-pro-max/

Most Read