MyRadioOnline.ro

În topul celor mai folosite telefoane de către europeni se numără branduri ca Samsung, Apple, Xiaomi, Oppo și realme.

În graficul de mai jos, puteți observa clasamentul smartphone-urilor

din Europa.

Sursa: Counterpoint

realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume în 2021 și locul patru în Europa, a reușit performanța de a rămâne singurul producător din top 5 care a înregistrat o creștere anuală a livrărilor în Q1 2022 în Europa, conform unui raport realizat de Counterpoint.

Cele mai vândute telefoane din Europa

Pe continentul nostru, realme a reușit performanța de a intra în top 10 producători în anul 2021 pe primul trimestru. De asemenea, anul acesta, tot în primul trimestru, compania a înregistrat un record și a ajuns în top patru producători. Astfel, realme trece printr-o creștere substanțială și stabilă în Europa, fiind singurul brand care a rămas pe plus.

Ca referință, timp de două trimestre consecutiv, din Q4 2021 până în Q1 2022, realme își consolidează poziția a patra pe piața europeană și menține o rată de creștere de 177% în Q1 2022, pe fondul declinului global de smartphone-uri, conform raportului Canalys din luna mai 2022.

Mai mult, anul trecut, realme a fost brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din Europa, cu o rată de creștere anuală uimitoare de 518%. realme a lansat cu succes primul său flagship premium, GT 2 Pro, la MWC 2022. Succesul seriei GT 2 la MWC 2022, a fost evidențiat prin designul unic și prin materialele folosite.

Odată cu lansarea recentă a seriei realme GT NEO 3, realme a făcut progrese mari pe piețele europene, oferind inclusiv ediții limitate precum GT NEO 3 Naruto Edition sau Dragon Ball Z Edition.

Ca referință, la sfârșitul anului trecut, AnTuTu a realizat un clasament cu cele mai bune telefoane din 2021. În fiecare lună, cei de la AnTuTu publică o ediție actualizată a clasamentului lor în materie de telefoane. Dacă numele de AnTuTu îți este străin, acesta este cel mai popular benchmark de smartphone-uri la nivel global. O creație chinezească, software-ul dă note oricărui terminal pornind de performanța lui într-o varietate foarte mare de scenarii, de la gaming până la navigat pe internet.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2022/ce-telefoane-folosesc-europenii-top-5-cele-mai-vandute-smartphone-uri-in-functie-de-producator/

Most Read