MyRadioOnline.ro

Safety Check (verificarea siguranței) de la iPhone le permite utilizatorilor să revizuiască rapid persoanele de contact care pot avea acces la locația lor sau la informațiile din calendar.

Apple își extinde funcțiile de siguranță personală în iOS 16 cu Safety Check, o nouă caracteristică menită să faciliteze blocarea setărilor de confidențialitate și securitate. Această funcție le permite utilizatorilor să revizuiască rapid ce persoane de contact pot avea acces la locația lor sau la informațiile din calendar, precum și la permisiunile utilizate de aplicațiile individuale.

Cum funcționează Safety Check pe iPhone

Așadar, caracteristica este formatată într-o listă de verificare, pentru a facilita revizuirea și revocarea accesului pe bază de aplicație cu aplicație sau contact cu contact. Compania a spus că această caracteristică ar putea avea un impact deosebit pentru persoanele care încearcă să fugă dintr-o relație abuzivă. Pe lângă lista de verificare, există o „resetare de urgență” care le permite utilizatorilor să se deconecteze de la iCloud, să blocheze setările de confidențialitate și să limiteze mesajele primite doar la „dispozitivul pe care îl au în mână”.

Actualizarea vine după ce Apple s-a confruntat cu un control la scară largă asupra funcțiilor de urmărire activate cu AirTag, care de atunci au fost legate de zeci de incidente de urmărire raportate.

În altă ordine de idei, Apple a publicat un studiu pentru a arăta cât de bine funcționează în formatul actual economia aplicațiilor de iPhone. Conform acestui studiu realizat de Analysis Group, ecosistemul de aplicații pentru iOS susține, în prezent, peste 2,2 milioane de locuri de muncă doar în Statele Unite. Astfel, veniturile micilor dezvoltatori au crescut cu 118% în ultimii doi ani.

Ca referință, SUA se află pe locul doi în clasamentul țărilor unde veniturile dezvoltatorilor mici au crescut cel mai mult. SUA a fost devansată de Franța, unde aceste venituri au crescut în ultimii doi ani cu 122%.

Articol preluat de pe https://playtech.ro

https://playtech.ro/2022/ios-16-te-ajuta-sa-intelegi-cine-si-cum-te-urmareste-pe-iphone-ce-stie-despre-tine/

Most Read