MyRadioOnline.ro

Image
Image

ADMITERE 2022 Completarea incorectă a

fișelor de înscriere sau cu un număr prea mic de opțiuni a lăsat fără loc la liceu, cel puțin deocamdată, 6.852 de candidați.

 

Dacă în cazul celor cu medii mici ar fi de înțeles să nu prindă un loc la clasa a IX-a, din păcate au fost și absolvenți cu medii peste 8 sau chiar peste 9 care au constatat, joi, că nu au fost repartizați la liceu.

Cea mai mare medie nerepartizată este 9,57, a unui absolvent de la Liceul Teoretic Creștin “Pro Deo” din Cluj Napoca. Medii peste 9, dar prea puține opțiuni pe fișa de înscriere, au mai avut 14 absolvenți de gimnaziu din București, Cluj, Constanța și Mureș.

Alți 244 de colegi de-ai lor au ratat prima etapă a admiterii la liceu chiar dacă au avut medii peste 8. Printre ei se numără și cinci prahoveni.

Vezi AICI lista candidaților care nu au fost repartizați în prima etapă.

În Prahova, cea mai mare medie rămasă nerepartizată, 8,68, este a unui candidat de la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. În județ, 205 absolvenți de gimnaziu nu au ocupat loc la clasa a IX-a, în această primă etapă.

Vezi AICI lista candidaților din PRAHOVA care nu au fost repartizați în prima etapă.

Candidații rămași nerepartizați își pot încerca norocul în următoarele etape ale admiterii, având la dispoziție aproape 5.000 de locuri rămase neocupate.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto: scoalacentralaph.ro

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/educatie/admitere-2022-peste-250-de-candida%C8%9Bi-cu-medii-peste-8-nu-au-fost-repartiza%C8%9Bi-la-liceu-cea-mai-mare-medie-r%C4%83mas%C4%83-pe-dinafar%C4%83-9%2C57.html

Most Read