MyRadioOnline.ro

Image
Image

Trei şcoli gimnaziale, două licee şi

o grădiniţă au primit donaţii de mobilier în ultimele luni, în cadrul unei campanii lansate de consilierul local Radu Simionescu. Bugetul acestei prime campanii a fost de 23.000 de lei, anunţă organizatorul, care promite că vor mai exista şi alte etape.

Proiectul "Împreună pentru şcolile ploieştene" a adus dotări noi, de la pupitre şi bănci şi până la dulapuri şi table magnetice, în şase unităţi de învăţământ din municipiu, mai precis Colegiul Naţional „I.L. Caragiale”, Liceul Tehnologic „Toma Socolescu”, şcolile gimnaziale „George Emil Palade”, „Nicolae Iorga” şi „Toma Caragiu” şi Grădiniţa Step by Step „Rază de Soare”.

Campanie de donaţii de mobilier pentru şcolile din Ploieşti

În total, în cele şase unităţi au ajuns 45 de pupitre şcolare, 34 de bănci, 30 de scăunele pentru preşcolari, 28 de dulapuri colorate, 26 de birouri, 7 mese şi 3 table magnetice. Iniţiatorul campaniei, tânărul consilier local liberal Radu Simionescu, a anunţat că bugetul a fost de 23.000 de lei.

"Prima etapă a proiectului «Împreună pentru şcolile ploieştene» a ajuns la final. Prin acest proiect mi-am dorit să venim în sprijinul unităţilor de învăţământ din Ploieşti şi să le dotăm cu mobilier (bănci, birouri, dulapuri etc.). Mă bucur că am reușit să ducem la bun sfârștit acest parteneriat public-privat care va avea, cu siguranță, rezultate cu impact pe termen mediu și lung", a afirmat consilierul municipal, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, unde anunţă că vor mai exista şi alte etape ale proiectului: "Ca urmare a numeroaselor solicitări din partea cetățenilor preocupați de situația și dotările școlilor, am hotărât ca acest proiect să continue atât în Ploiești cât și pentru școlile din mediul rural. Mai multe detalii despre continuarea campaniei voi furniza, după ce voi avea o discuție cu posibilii sponsori și parteneri care se vor alătura acestui proiect".

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

💯Prima etapă a proiectului „𝐈̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐧𝐞” a ajuns la final.

Publicată de Radu Simionescu pe Joi, 12 mai 2022
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/educatie/6-unit%C4%83%C5%A3i-de-%C3%AEnv%C4%83%C5%A3%C4%83m%C3%A2nt-din-ploie%C5%9Fti%2C-dotate-cu-mobilier-printr-o-campanie-de-dona%C5%A3ii-ini%C5%A3iat%C4%83-de-un-t%C3%A2n%C4%83r-consilier.html

Most Read