MyRadioOnline.ro

Aproape 1.500 de noi proiecte, în valoare de 3.493.627.843,83 de lei, au fost aprobate în cadrul PNRR – Componenta C10 – Fondul local, arată datele furnizate de

Ministerul Dezvoltării. 52 dintre acestea au fost propuse de autoritățile locale din Prahova, ele urmând să atragă în județ fonduri de 107,2 milioane de lei.

Cel mai mare proiect din Prahova, din seria aprobată miercuri, se referă la “Management inteligent al intersecțiilor din Municipiul Ploiești”, pentru care sunt alocate fonduri de 6.297.363,98 de lei.

Aproape 4 milioane de lei vor mai primi orașele Băicoi (Asigurarea de sisteme TIC), Breaza (Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC - sisteme inteligente de management urban/local) și Mizil (Asigurarea de sisteme TIC).

"Pentru Fondul Local, au fost aprobate 1.494 de noi proiecte, în valoare totală de 3.493.627.843,83 lei, pentru sisteme inteligente de management local, piste pentru biciclete, achiziționarea de mijloace de transport electrice și stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice, construirea de locuințe pentru tineri și de serviciu pentru specialiști, precum și realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și planificare urbană", a informat Ministerul Dezvoltării.

Lista completă a noilor proiecte din Prahova care primesc finanțare prin PNRR – Fondul local:

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

SUrsa foto: captură video Facebook

 

 

 

 

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/pnrr-fondul-local-52-de-proiecte%2C-de-aproape-110-milioane-de-lei%2C-aprobate-pentru-jude%C8%9Bul-prahova-lista-localit%C4%83%C8%9Bilor.html

Most Read