MyRadioOnline.ro

Image
Image

În a cincea zi de

la oprirea furnizării de apă caldă în sistem centralizat, în municipiul Ploiești, conducerea CJ Prahova solicită constatarea situației de urgență. Această etapă ar permite instituției să preia reparațiilor care trebuie efectuate, Consiliul Județean asumându-și să suporte costurile aferente.

 

“Președintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, i-a solicitat prefectului județului Prahova, Virgil Nanu, convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) în vederea constatării unei situații de urgență, în baza căreia CJ Prahova să preia reparațiile utilajelor necesare livrării apei calde în municipiu. Pentru reluarea de urgență a livrării, CJ Prahova se oferă să suporte toate costurile”, au informat, vineri dimineață, reprezentanții Consiliul Județean Prahova.

CJSU ar urma să fie convocat astăzi, 5 august, la ora 10.00.

Anunțul vine în a cincea zi de la momentul la care operatorul Termoficare Prahova a oprit furnizarea apei calde în Ploiești, măsură care afectează aproximativ 55.000 de apartamente și 130.000 de locuitori ai municipiului. Între timp, contractul cu operatorul a fost reziliat, iar autoritățile caută soluții pentru reluarea furnizării de apă caldă, dar și pentru a se asigura că, la iarnă, la nivelul Ploieștiului va putea fi asigurată furnizarea de agent termic în sistemul centralizat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/ap%C4%83-cald%C4%83-ploie%C8%99ti-cj-prahova-cere-constatarea-st%C4%83rii-de-urgen%C8%9B%C4%83%2C-pentru-a-prelua-repara%C8%9Bia-utilajelor.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All