MyRadioOnline.ro

Image
Image

Ministerul Dezvoltării a semnat, de

la începutul lunii iulie, 19 contracte pentru proiecte care vizează modernizarea serviciilor sociale, culturale și educaționale, patru dintre acestea referitoare la obiective din Prahova și Buzău.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova va beneficia de peste 9 milioane de lei pentru închiderea Centrului de plasament din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Sf. Andrei Ploiești prin înființarea a patru case de tip familial și a două centre de zi pentru copii în comuna Râfov și în orașul Boldești  Scăeni. Pentru fiecare dintre cele două localități este asigurat un buget de  4.747.120 de lei, potrivit informațiilor furnizate de Ministerul Dezvoltării.

În aceeași tranșă au fost semnate două contracte de finanțare care vizează municipiul buzoian Râmnicu Sărat. Un buget de 9.727.233,75 de lei a fost aprobat pentru un proiect integrat privind execuția lucrărilor de asfaltare în zona urbană marginalizată (ZUM) și execuție lucrări de reabilitare clădire și montare panouri fotovoltaice pentru locuințe sociale. Aceeași localitate va beneficia de 216.176,61 lei pentru execuție lucrări de amenajare a 3 locuri de joaca în zona urbană marginalizată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/patru-contracte-de-finan%C8%9Bare-pentru-modernizarea-serviciilor-sociale-%C8%99i-educa%C8%9Bionale-din-prahova-%C8%99i-buz%C4%83u.html

Most Read