MyRadioOnline.ro

Image
Image

Un consilier județean PSD și-a

dat demisia din Consiliul Județean. Proiectul privind încetarea mandatului acestuia a fost adoptat miercuri seară, în ședința extraordinară de îndată a CJ.

Aleșii au votat proiectul privind constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier județean al lui Andrei Cosmin Țurcanu și declararea vacantării locului de consilier județean respectiv, ales pe lista PSD.

"În conformitate cu prevederile art. 204, alin (2) lit. a din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, consilierii județeni pot demisiona, anunțând în scris președintele consiliului județean sau secretarul general al județului. Domnul Țurcanu Andrei Cosmin, prin demisia înregistrată la Consiliul Județean Prahova la nr. 13836/16.06.2022, a demisionat din funcția de consilier județean", scrie în referatul de aprobare al proiectului.

Ploieşteanul Andrei Ţurcanu a mai fost consilier la Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova, dar și director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, în perioada  august 2017 - februarie 2020.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/administratie/demisie-din-consiliul-jude%C8%9Bean-prahova.html

Most Read