MyRadioOnline.ro

Image
Image

Un șofer rupt de beat

a fost depistat marți seară, pe Dn1, în zona Sinaia, de polițiștii din localitate. Etilotestul a indicat o alcoolemie de 1,78 mg/l în aerul expirat.

 

"La data de 15 noiembrie a.c., în  jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului, pe Drumul Național 1, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din stațiune.

Întrucât la solicitarea documentelor personale și ale autoturismului bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/%C3%AEnc%C4%83-un-%C8%99ofer-beat-cri%C8%9B%C4%83-a-fost-oprit-de-poli%C8%9Bi%C8%99ti%2C-pe-dn1.html

Most Read