MyRadioOnline.ro

Image
Image

Un adolescent de 17 ani

le-a dat de furcă, azi-noapte, polițiștilor din Valea Călugărească. Băiatul era băut și nu avea permis de conducere, dar acest lucru nu l-a împiedicat să se urce la volan. Din păcate pentru el, a dat nas în nas cu Poliția, iar reacția pe care a avut-o a atras și mai mult atenția asupra lui. Așa că totul a culminat cu o urmărire, de la Radila până la Vadu Părului.

 

Povestea a început noaptea trecută, în jurul orei 2.00, pe DJ 101F, când oamenii legii au observat un autoturism care se deplasa dinspre Radila spre Dârvari. La un moment dat, șoferul a schimbat brusc direcția. „Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia având semnalele acustice și luminoase pornite, pe Drumul Comunal 68, reușind oprirea acestuia în satul Vadu Părului.  În urma legitimării conducătorului auto, polițiștii au constatat faptul că este vorba de un tânăr de 17 ani, care nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, au detaliat, într-o informare transmisă în cursul zilei de astăzi, reprezentanții IJP Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și furt în scop de folosință.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/urm%C4%83rire%2C-azi-noapte%2C-la-valea-c%C4%83lug%C4%83reasc%C4%83-un-pu%C8%99ti-de-17-ani%2C-beat%2C-a-gonit-cu-poli%C8%9Bi%C8%99tii-pe-urmele-sale.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All