MyRadioOnline.ro

Image
Image

Polițiștii din Breaza au fost

sesizați, azi-noapte, în jurul orei 00.30, cu privire la un scandal care a izbucnit în incinta unei agenții de pariuri din oraș. Oamenii legii au constatat că a fost vorba despre o bătaie în toată regula, unul dintre cei implicați fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

 

“Noaptea trecută, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că un prieten de-al său ar fi fost agresat de către un tânăr.

În baza sesizării,  s-a format echipă operativă care s-a deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cei doi bărbați cu vârstele de 22, respectiv 31 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei agenții de pariuri din oraș au avut un conflict spontan. Tânărul în vârstă de 22 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător în zona feței pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, ulterior plecând de la fața locului”, a informat IJP Prahova.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.  La scurt timp a fost depistată și persoana bănuită de comiterea faptei. Tânărul a fost condus la secția de Poliție, audiat, iar ulterior reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Acesta al doilea conflict izbucnit la Breaza, în mai puțin de 24 de ore, și încheiat cu rănirea unei persoane.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/scandal%2C-azi-noapte%2C-%C3%AEntr-o-agen%C8%9Bie-de-pariuri-din-breaza-victima-a-ajuns-la-spital%2C-agresorul-%E2%80%93-dup%C4%83-gratii.html

Most Read