MyRadioOnline.ro

Image
Image

Un bărbat în vârstă de

36 de ani, bănuit că ar fi furat 360 de litri de combustibil din incinta unei societăți comerciale din orașul Băicoi, a fost reținut pentru 24 de ore.

Sâmbătă, 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Florești, la locuința unei persoane bănuite de furt calificat.

Potrivit IJP Prahova, în noaptea de 14 spre 15 iulie a.c., persoana bănuită ar fi sustras 360 de litri de combustibil din rezervorul unui autocamion, ce se afla parcat în incinta unei societăți comerciale din orașul Băicoi.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/b%C4%83rbat-re%C8%9Binut-pentru-furt-de-combustibil-din-incinta-unei-societ%C4%83%C8%9Bi-comerciale.html

Most Read