MyRadioOnline.ro

Image
Image

Două persoane sunt anchetate într-un

dosar privind un furt petrecut în municipiu, la începutul lunii aprilie. Un ploieștean a fost reținut în dosar.

 

Două percheziții au avut loc, în cursul zilei de luni, iar un bărbat din Ploiești a fost reținut în cauză. Acesta și-a pus în pericol libertatea pentru a fura o mașină în valoare de 5.000 de lei.

“Ieri, 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești în vederea documentării activității infracționale a 2 persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

La sediul unității de poliție, au fost conduse două persoane, în vederea audierii.

În fapt, la data de 3 aprilie a.c., o femeie în vârstă de 25 de ani și un bărbat în vârstă de 30 de ani ar fi sustras un autoturism care se afla pe o stradă din municipiul Ploiești.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă”, au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi el să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar activitățile de ieri au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/ploie%C8%99tean-re%C8%9Binut-dup%C4%83-ce-a-furat-o-vechitur%C4%83-de-ma%C8%99in%C4%83.html

Most Read