MyRadioOnline.ro

Image
Image

Poliția Prahova a anunțat, vineri

dimineață, că a fost identificată persoana care, acum câteva seri, ar fi tăiat anvelopele mai multor mașini aflate în parcări din zona de vest a Ploieștiului. Față de aceasta au fost luate și primele măsuri preventive.

 

În urma cercetărilor, oamenii legii au ajuns la concluzia că mașinile ar fi fost vandalizate de un ploieștean în vârstă de 39 de ani, la domiciliul căruia, ieri, polițiștii Secției 3 au și efectuat o percheziție, descoperind mai multe mijloace materiale de probă.

 

"În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri prevenitive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploiești în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere", mai precizează reprezentanții IJP Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/poli%C8%9Bi%C8%99tii-l-au-identificat-pe-b%C4%83rbatul-care-a-vandalizat-mai-multe-ma%C8%99ini%2C-%C3%AEn-vestul-ploie%C8%99tiului-individul-a-fost-re%C8%9Binut.html

Most Read