MyRadioOnline.ro

Image
Image

Polițiștii din cadrul Secției de

Poliție Rurală Bălțești au efectuat, miercuri, două percheziții la adrese din Lipănești, la adresele unor persoane bănuite de furt calificat.

 

În noaptea de 2 spre 3 mai, cei doi bărbați vizați de anchetă ar fi sustras o țeavă metalică din depozitul unei societăți comerciale din comună Măgurele.

“În urma perchezițiilor domiciliare au fost găsite și ridicate 2 telefoane mobile, precum și alte mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a informat IJP Prahova în cursul zilei de joi.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și s-a derulat cu suportul de specialitate asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/perchezi%C8%9Bii-%C3%AEn-prahova-doi-b%C4%83rba%C8%9Bi-au-fost-re%C8%9Binu%C8%9Bi-pentru-c%C4%83-ar-fi-furat-o-%C8%9Beav%C4%83.html

Most Read