MyRadioOnline.ro

Image
Image

Un bărbat de 35 de

ani, cetăţean turc, este cercetat penal pentru distrugere, după ce ar fi înţepat anvelopa unei maşini parcate, aparţinându-i unui bătrân din Ploieşti. Un martor a fost cel care a alertat Poliţia.

Incidentul a avut loc duminică noapte, în Ploieşti. Martorul a sunat la Poliţie, povestind că a văzut cum un bărbat a găurit cauciucul de la maşina unui vecin şi apoi a plecat. În baza descrierii, poliţiştii au identificat un suspect, găsit în apropiere.

Dosar penal pentru distrugere

"La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că în fața blocului său, un bărbat ar fi înțepat anvelopa unui autoturism aparținând unui bărbat în vârstă de 73 de ani, după care a plecat într-o direcție necunoscută. În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate, la scurt timp, persoana indicată de apelant a fost depistată în apropierea zonei comiterii faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 35 de ani, cetățean turc", a detaliat IPJ Prahova, într-un comunicat transmis duminică.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun, se mai arată în comunicatul transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/b%C4%83rbat-cercetat-penal-pentru-distrugere%2C-dup%C4%83-ce-a-%C3%AEn%C5%A3epat-anvelopa-unei-ma%C5%9Fini-parcate%2C-%C3%AEn-ploie%C5%9Fti.html

Most Read