MyRadioOnline.ro

Image
Image

Un control derulat vineri de

polițiști, la service-uri auto din Prahova, a scos la iveală nereguli grave, în cazul unei societăți de profil din Ploiești.

 

“În cazul societății comerciale din municipiul Ploiești, având ca obiect de activitate întreținere și reparații autovehicule, polițiștii au constatat faptul că reprezentanții acesteia au săpat o groapă, direct în sol, în spatele spațiului de lucru, unde deversau uleiul uzat, provenit de la autovehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de poluarea prin evacuarea, în atmosferă sau pe sol, a unor deșeuri sau substanțe periculoase, faptă prevăzută de art.98 alin.2 lit. a conform OUG 195/2005, privind protecția mediului.

La fața locului s-au prezentat și reprezentanți din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Prahova care au preluat probe din sol, în vederea efectuării analizelor pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor.

Activitățile au beneficiat de sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu- Comisariatul Județean Prahova”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase pentru luarea măsurilor legale care se impun, a mai menționat sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://telegrama.ro/actualitate/eveniment/groap%C4%83-ilegal%C4%83-pentru-deversarea-uleiului-uzat%2C-improvizat%C4%83-la-un-service-auto-din-ploie%C8%99ti.html

Most Read