MyRadioOnline.ro

Telefonul mobil este unul dintre gadget-urile care reușesc să facă viața oamenilor mai convenabilă, inclusiv prin intermediul numeroaselor aplicații care pot fi instalate, precum verificarea vremii, a rețelelor sociale ce

permit contactul permanent cu prietenii sau familia și, bineînțeles, acelea prin intermediul cărora poți să te menții în formă fără a fi nevoie să ajungi în sala de sport.

Cu ajutorul unor aplicații, smartphone-ul se poate transforma în partenerul tău ideal din timpul antrenamentelor, fie că te afli în aer liber, în sala de sport sau în confortul propriei case. Însă, indiferent de locul unde te antrenezi, va trebui să ai grijă de el și să folosești husele de telefoane de la Lerato pentru a-l proteja.

Ai la dispoziție un număr foarte mare de aplicații pentru fitness și sănătate, atât gratuite, cât și cu plată. Alegerea uneia potrivite, care să-ți monitorizeze activitățile zilnice, dieta, somnul sau chiar procentul de grăsime corporală, poate fi dificilă de făcut.

Iată cum poți alege aplicația de fitness potrivită pentru tine.

Ce îți oferă o aplicație fitness bună?

Smartphone-ul tău se poate transforma în propriul antrenor personal, fără a mai fi nevoie să mergi la sală și să plătești abonamente scumpe, căci numeroase aplicații de fitness te pot ajuta să-ți creezi propriul program de antrenament, bazat pe nevoile tale.

Îți dorești o modalitate ușoară de a te menține în formă, de a urmări anumite date sau de a încerca să trăiești la cele mai sănătoase standarde? În funcție de dorințele tale, există anumite aspecte pe care trebuie să le iei în calcul înainte de a alege o astfel de aplicație fitness, și anume:

- Existența unui anumit test sau control înainte de începerea antrenamentului;

- Înainte de a începe antrenamentul propriu-zis, este necesar să existe un program cu exerciții de încălzire, extrem de importante înaintea unui antrenament intens;

- Instrucțiuni clare despre modul de executare al exercițiilor din timpul antrenamentului, pentru a fi evitate accidentările;

- Posibilitatea de a alege diferite niveluri de dificultate, în funcție de nivelul la care te afli;

- Asistență vocală, pentru a nu sta mereu cu ochii pe ecranul telefonului.


Atât Google Play Store, cât și App Store îți pun la dispoziție numeroase aplicații, pentru diverse domenii de interes, precum yoga, creșterea rezistenței fizice, a coordonării și flexibilității, jogging, pierderea în greutate, dezvoltarea masei musculare și multe altele.

Cum alegi aplicația potrivită pentru tine?

Poate vrei să utilizezi telefonul mobil pentru a aduna date despre activitățile zilnice, pentru contorizarea caloriilor consumate sau în cadrul unui anumit tip de antrenament. Oricare ar fi planul tău, cu siguranță vei găsi o aplicație care să se potrivească modelului de telefon sau tipului de sport pe care îl preferi.

În cazul în care îți este dificil să alegi o aplicație de fitness, atunci poți opta pentru una care îți oferă diferite variante de antrenament, exerciții și alergări, indiferent că ești începător sau un sportiv în adevăratul sens al cuvântului. De cele mai multe ori, acest gen de aplicație îți permite și realizarea unui plan de antrenament personalizat, însă este nevoie de obicei să plătești suplimentar pentru acesta.

Smartphone-ul poate fi considerat un partener de nădejde, căci este utilizat zi de zi în mod constant. Acesta este și motivul pentru care devine cel mai bun sprijin pentru antrenamente fizice sau atingerea obiectivelor de sănătate, în casă, la sală sau în aer liber și, chiar dacă funcțiile gratuite sunt limitate, aplicațiile de fitness sunt un mod foarte popular de a rămâne în formă și de a înregistra progresele zilnice.

 Sursa foto: shutterstock.com

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/cum-s%C4%83-te-men%C8%9Bii-%C3%AEntr-o-form%C4%83-fizic%C4%83-de-invidiat-cu-ajutorul-smartphone-ului.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All