MyRadioOnline.ro

Studioul Lionsgate a anunţat joi că pregăteşte un nou film "Dirty Dancing" (1987), în care va fi prezentă şi actriţa Jennifer Grey, interpreta rolului feminin principal în clasicul din anii

'80, alături de Patrick Swayze, relatează EFE, citată de AGERPRES.

Jonathan Levine, care a regizat filmele "50/50" (2011) şi "Long Shot" (2019), va conduce acest proiect, potrivit consilierului delegat al Lionsgate, Jon Feltheimer.

Portalul de specialitate Deadline anunţase deja în iulie că Jennifer Grey va fi protagonistă şi producător executiv al noului proiect "Dirty Dancing".

"Dirty Dancing" a fost, în 1987, al treilea cel mai vizionat film în întreaga lume, după "Fatal Attraction" şi "Beverly Hills Cop II".

Filmul a fost distins şi cu premiul Oscar la categoria cel mai bun cântec original pentru piesa încă populară pe posturile de radio, "(I've Had) The Time of My Life", compusă de Franke Previte, John DeNicola şi Donald Markowitz şi interpretată de Bill Medley şi Jennifer Warnes.

Potrivit sursei citate, Lionsgate a realizat deja o continuare la "Dirty Dancing", intitulată "Dirty Dancing: Havana Nights" (2004), a cărei acţiune se petrece în Cuba, dar care a fost departe de succesul filmului original, deşi l-a avut ca protagonist pe foarte tânărul Diego Luna aflat la începutul carierei sale.
Sursă foto en.wikipedia.org.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/lionsgate-preg%C4%83te%C5%9Fte-un-nou-film-dirty-dancing-%2C-cu-jennifer-grey-%C3%AEn-distribu%C5%A3ie.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All