MyRadioOnline.ro

Îți este teamă să mergi la salonul de înfrumusețare din cauza pandemiei de coronavirus? Chiar dacă se iau măsuri stricte de igienă, multe cliente tot nu se simt în siguranță

când merg să își facă diverse proceduri pentru păr, ten sau corp, proceduri cu care erau obișnuite până acum câteva luni.

Din acest motiv, tot mai multe femei aleg să își aplice singure tratamentele corporale și să se aranjeze în fața oglinzii, în propria casă, unde se simt protejate. Dacă și tu ești în această situație, trebuie să știi că există o multitudine de filmulețe pe internet, care te învață trucuri pentru a te descurca fără ajutorul unui specialist.

Deși rezultatele nu sunt mereu la fel de bune ca cele de la salon ai avantajul de a te răsfăța la domiciliu, fără a te deplasa în locuri aglomerate și periculoase, iar sumele de bani economisite astfel nu sunt de neglijat.

Iată ce îți trebuie pentru a aduce salonul la tine acasă astfel încât look-ul tău să nu aibă de suferit:

Epilator definitiv

Dorința oricărei femei este să scape de părul nedorit de pe corp, dacă s-ar putea, pentru totdeauna. Acest lucru este posibil, în ultimii ani făcându-și apariția pe piață tot mai multe centre specializate pe astfel de tratamente, însă procedura poate fi realizată cu succes și acasă. Pentru asta, ai nevoie de un aparat pentru epilare definitivă de pe acest site, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Astfel, te vei bucura de o piele fină pentru mult timp, dar și de confort în timpul “operațiunii”.

După utilizarea acestui dispozitiv pe perioada recomandată de producători, vei observa o încetinire a creșterii firului de păr, ședința trebuind repetată o dată sau de cel mult două ori pe an. În sfârșit, vei putea spune adio pilozității excesive și durerii provocate de metodele clasice de epilare.

Aparate pentru coafat

Deși pentru coafurile complicate, de seară, vei avea nevoie de mai multă îndemânare, pentru cele de zi cu siguranță vei descoperi secretele unui păr bine aranjat. În funcție de tipul podoabei capilare, poți folosi o placă de întins părul, dacă îl preferi drept sau un ondulator, pentru a obține bucle lejere și romantice. Aceste aparate sunt ușor de utilizat, așa încât, după câteva încercări, vei avea îndemânarea necesară și vei finaliza styling-ul mult mai repede.

Tratamente naturale pentru îngrijirea tenului

Dacă ești adepta produselor de îngrijire realizate din ingrediente naturale, care nu conțin chimicale sau alte substanțe dăunătoare pentru piele, atunci măștile făcute în casă sunt cea mai bună soluție pentru a rezolva probleme precum acnee, ten uscat sau gras ori riduri. Majoritatea componentelor sunt la îndemâna ta, chiar în frigider, iar pregătireamăștilor naturale pentru ten este rapidă și ușoară.

În funcție de necesitățile pielii tale, aceste preparate se lasă să acționeze de la câteva minute până la câteva ore, însă va merita efortul, deoarece, la final, te vei bucura de un ten luminos și sănătos, ca după o ședință la centrul de înfrumusețare.

Iată, deci, că te poți răsfăța acasă ca la salon dacă iei măsurile necesare și te informezi despre tehnicile de îngrijire personală pe care trebuie să le aplici.

 

Sursa foto: storyblocks.com

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/vrei-s%C4%83-te-r%C4%83sfe%C8%9Bi-acas%C4%83-ca-la-salon-iat%C4%83-de-ce-ai-nevoie.html

Most Read