MyRadioOnline.ro

Numărul de rezervări pe litoral s-a triplat joi faţă de zilele anterioare, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că românii vor putea merge la plajă începând cu 1 iunie,

iar tendinţa de creştere se va accentua în următoarele săptămâni, susţin reprezentanţii agenţiei online Litoralulromanesc.ro.

Românii au început să rezerve atât vacanţe last minute pe litoral, începând cu acest weekend, cât şi sejururi în lunile iulie şi august sau chiar septembrie.

"În ceea ce ne priveşte, având în vedere că operăm online, e foarte uşor să monitorizăm reacţia imediată a turiştilor. Astfel, am constatat o creştere puternică a traficului pe site-ul nostru în minutele imediat următoare anunţului preşedintelui. După anunţ, au început să curgă rezervările, iar acest ritm s-a păstrat toată ziua de ieri şi a continuat şi astăzi", a declarat Ionuţ Nedea, directorul general al agenției menționate, potrivit AGERPRES.

Numărul de rezervări făcute în a doua jumătate a zilei de joi a fost, practic, de trei ori mai mare decât în oricare dintre zilele anterioare, iar solicitările au venit de la români din întreaga ţară. Potrivit sursei citate, la call center-ul agenţiei au sunat, după anunţul preşedintelui, chiar şi oameni care îşi exprimaseră anterior dorinţa de a-şi anula vacanţele pe care le rezervaseră la mare înainte de pandemie şi care au revenit asupra deciziei şi au hotărât să meargă pe litoral.

Imagine cu caracter ilustrativ, sursă ziare.co.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/num%C4%83rul-de-rezerv%C4%83ri-pe-litoral-s-a-triplat-dup%C4%83-anun%C5%A3ul-pre%C5%9Fedintelui-privind-deschiderea-plajelor-la-1-iunie.html

Most Read