MyRadioOnline.ro

“Ursuleții vă așteaptă să îi vizitați începând de marți, 2 iunie. Suntem pregătiți pentru primii vizitatori, iar siguranța și sănătatea celor care calcă în pădurea ursuleților este o prioritate pentru

noi. De aceea, am lucrat intens în aceste zile pentru ca toată lumea să fie în siguranță”, anunță administratorii pe pagina de Facebook a Sanctuarului - AMP Libearty.

Sanctuarul de urşi de la Zărneşti se va redeschide pentru turişti, administratorii rezervaţiei pregătind, pentru protecţia vizitatorilor, o serie de măsuri de distanţare.

Potrivit sursei citate, vor fi doar trei intrări, la orele 9.00, 10.00 şi 11.00 dimineaţa. Numărul maxim de persoane pentru fiecare intrare acestea va fi 20, plus ghidul rezervaţiei.

În magazinul de suveniruri va intra câte o familie sau un grup venit cu aceeaşi maşină.

Televizorul pe care rulează filmul de prezentare a fost instalat afară, pentru a evita intrarea în spaţii închise a persoanelor care nu fac parte din aceeaşi families au grup de prieteni.

Vizita se va efectua doar în aer liber, pe trasee bine delimitate cu respectarea distanţei de siguranţă şi cu fluxuri de vizitatori separate.

Potrivit sursei citate, administratorii Sanctuarului recomandă turiştilor cumpărarea de bilete online, pentru a evita formarea de cozi şi aglomerări, dar şi riscul de a nu mai găsi bilete la faţa locului.

Sursă foto Facebook - AMP Libearty - Bear Sanctuary.

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/se-redeschide-sanctuarul-de-ur%C5%9Fi-de-la-z%C4%83rne%C5%9Fti.html

Most Read