MyRadioOnline.ro

Premiera ''The Batman'', cu Robert Pattinson în rolul principal, a fost amânată cu patru luni, informează luni Press Association, potrivit AGERPRES.

Lansarea peliculei cu supereroi era programată pentru iunie

2021, însă data premierei a fost modificată pentru 1 octombrie 2021, au anunţat studiourile Warner Bros.

''The Batman'' este regizat de Matt Reeves şi îl are în rolul principal pe actorul britanic Robert Pattinson, care îl întruchipează pentru prima dată pe Cavalerul Negru.

Filmările au început în Glasgow la începutul acestui an, iar din distribuţie mai fac parte Zoe Kravitz, Jeffrey Wright, Andy Serkis şi Colin Farrell.

Amânarea premierei face parte dintr-o serie de modificări ale agendei de lansări operate de Warner Bros în contextul în care cinematografele sunt închise atât în Statele Unite şi Europa.

Pandemia a provocat haos la Hollywood, unde o serie de premiere mult aşteptate, au fost amânate, printre acestea ''No Time To Die'', cel mai recent opus din franciza James Bond, remake-ul Disney al peliculei ''Mulan'' şi ''Top Gun: Maverick.''

Sursă foto Youtube.

 

Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/coronavirus-premiera-filmului-the-batman-%2C-cu-robert-pattinson-%C3%AEn-rolul-principal%2C-am%C3%A2nat%C4%83-cu-patru-luni.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All