MyRadioOnline.ro

Image
Image

După cum probabil ştii deja,

participarea la jocuri de noroc online în România este o activitate reglementată acum prin lege, mai exact de către ONJN – Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc.

În aceste condiţii, orice român dornic să se distreze la cazinourile online trebuie să cunoască regulile de bază care se aplică, pentru a se putea distra în deplină siguranţă şi legalitate.

Una dintre chestiunile importante ce îi priveşte pe jucătorii români la cazinourile de pe internet este reprezentată de verificarea conturilor de joc.

Îţi expun în cadrul acestui articol toate detaliile despre procedura de validare a contului de cazinou – de ce este necesară şi ce avantaje obţii, cum se realizează, documente de care ai nevoie şi alte detalii ajutătoare.

De ce merită să îţi verifici contul la cazinou online?

Când vine vorba de verificarea unui cont pe site-urile de cazinou online, se pot aduce în discuţie 4 motive şi în acelaşi timp şi avantaje pentru care merită să faci asta. Iată despre ce este vorba:

  • Este obligatoriu prin lege – în primul rând, verificarea contului este o etapă obligatorie prin lege pentru orice român care se înregistrează în cazinourile online licenţiate. Dacă nu îţi verifici contul în timp util (adică 30 zile de la prima depunere sau 6 luni de la înregistrarea pe site), atunci acesta va fi blocat. Mai mult decât atât, banii rămaşi în cadrul lui vor fi viraţi către bugetul de Stat şi nu îi vei mai putea recupera
  • Elimini limita de depunere – dacă nu ai contul verificat la cazinou online, atunci nu vei putea efectua depuneri totale în valoare mai mare de 900 lei. Odată ce îţi vei valida contul vei elimina această restricţie şi vei putea depozita orice sumă îţi doreşti.
  • Obţii acces la retrageri – un mare avantaj pe care îl obţii după ce îţi verifici contul este accesul la câştigurile tale, adică vei putea solicita retrageri. Numai jucătorii cu contul validat pot face cereri de retragere a câştigurilor, aşadar dacă vrei să pui mâna pe banii tăi este obligatoriu să îţi verifici contul.
  • Eşti recompensat cu bonusuri – tot mai multe platforme de casinou online îşi recompensează jucătorii cu diferite bonusuri după verificarea conturilor. De exemplu, uneori poţi să primeşti bonus fără depunere la PokerStars pentru simpla validare a contului, un proces pe care oricum eşti obligat prin lege să îl realizezi

Ţinând cont de aceste lucruri, avantajele de a-ţi verifica contul deschis la orice cazinou online sunt clare. Mai mult, procedura nu este una deloc complicată şi vei avea numai de câştigat dacă o vei duce la bun sfârşit. Îţi prezint mai jos toate detaliile de care ai nevoie pentru a nu întâmpina niciun fel de probleme cu validarea contului tău.

Cum îţi verifici contul la cazinou online?

Verificarea contului pe orice site de gambling online din România presupune practic 3 etape. De multe ori însă, doar două dintre acestea sunt necesare, fiindcă verificarea adresei se solicită doar la cererea expres a site-ului de jocuri.

Aşadar, iată la ce trebuie să te aştepţi pentru a-ţi verifica complet contul:

  1. Verificarea identităţii

Acest prim pas de validare a contului trebuie efectuat cel târziu în 30 zile din momentul primei depuneri sau 6 luni de la deschiderea contului, dacă în acest timp nu ai realizat niciun depozit.

Verificându-ţi identitatea, operatorul se asigură că eşti o persoană majoră, că eşti titularul real al contului şi că informaţiile specificate la înregistrarea pe site sunt corecte şi reale.

Pentru a-ţi verifica identitatea trebuie să trimiţi o poză cu un act de identitate personal. Acesta poate fi buletinul, paşaportul sau permisul de conducere. Asigură-te că poza trimisă este clară, iar toate informaţiile de pe document sunt vizibile şi uşor de citit.

  1. Verificarea metodei de plată

În momentul în care vei solicita prima cerere de retragere din cont, îţi va fi cerută o dovadă a metodei de plată utilizată la depunere. Bineînţeles însă că tu poţi efectua acest pas de verificare chiar şi mai repede, oricând doreşti, imediat după ce ai depus în cont.

Verificarea metodei de plată este necesară pentru că la cazinourile online licenţiate trebuie să depozitezi bani în contul tău doar prin metode de plată care îţi aparţin, deci trebuie să dovedeşti acest lucru.

Dacă ai depus folosind un card bancar, atunci va fi nevoie de o poză față/verso cu acesta – trebuie să acoperi codul de securitate şi să laşi vizibile doar primele 6 şi ultimele 4 cifre din numărul cardului. În cazul depunerii cu portofele electronice precum Skrill, Neteller, Paysafecard etc. este necesar un print screen din cadrul contului tău.

  1. Verificarea adresei

În ultimul rând, dacă staff-ul cazinoului la care joci consideră necesar şi acest pas de verificare, atunci îţi poate fi solicitată o dovadă a adresei, pentru a dovedi faptul că eşti rezident român.

Ai la dispoziţie în acest sens 3 tipuri de documente la care poţi apela: o factură de utilităţi emisă pe numele tău în ultimele 3 luni, un extras de cont bancar în care să apară numele şi adresa ta sau o scrisoare cu o instituţie a Statului – Primărie, Poliţie, ANAF etc.

Odată ce ai parcurs aceşti 3 paşi de verificare a contului, vei avea un cont complet activ pe platforma de cazinou online. Trimiterea documentelor de verificare se face, de regulă, direct pe site-ul cazinoului, într-o secţiune dedicată. Pot exista însă şi situaţii în care va trebui să transmiţi aceste acte pe o anumită adresa de e-mail specificată.

Oricum ar fi, verificarea contului este o procedură destul de simplă, iar dacă ştii ce documente sunt necesare nu ai cum să întâmpini vreo problemă.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/ce-avantaje-ob%C5%A3ii-dac%C4%83-%C3%AE%C5%A3i-verifici-contul-la-cazinou-online.html

Most Read