MyRadioOnline.ro

Image
Image

            Cu siguranță te-ai confruntat

cel puțin odată cu situația în care zborul tău a avut întârzieri destul de mari și nu ai știut ce să faci cu timpul rămas la dispoziție. Te poți afunda în nervii clasici stimulați de orele pierdute sau poți schimba perspectiva și te poți bucura de partea plină a paharului. Adevărul este că întârzierea zborului poate fi foarte stresantă, dar este și un test al rezistenței pentru cine își dorește să acorde mai multă atenție calității propriei vieți.

            Dacă ai un surplus de câteva ore în care ești blocat în aeroport, ai putea să schimbi frustrarea cu bucuria unui timp perfect pentru explorare. Ai o mulțime de lucruri pe care le poți face în astfel de momente și tot ce trebuie să faci este să deschizi puțin ochii. Poate că discuțiile cu străinii din acel spațiu nu sunt tocmai cele mai recomandate publicului larg, însă vei găsi aici câteva sugesti utile oricui. 

Iată cum poți valorifica timpul de așteptare în Otopeni, bucurându-te de toate oportunitățile: 

Vizitează orașul

            Dacă nu ești din bucurești sau dacă nu ai apucat să cercetezi până acum vestitul Otopeni, ar fi momentul perfect să o faci. De regulă, întârzierile zborurilor se întind pe porțiuni temporale care nu îți permit prea multe mișcări, dar pentru o vizită scurtă, de impresie, îți vei putea face vreme. Pe lângă parcul central și stadion, mai ai multe de văzut. Poți închiria o mașină pentru câteva ore și te vei plimba nestingherit pe străzile orașului cu care te vei familiariza rapid. 

Ia masa

            Aventurile culinare nu sunt de omis atunci când ai puțin timp la dispoziție. Dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție, poți încerca serviciile de livrare amâncării la domiciliu în Otopeni și ai scăpat de grija căutărilor și rătăcirilor după un loc potrivit. Restaurantul Mode îți pune la dispoziție astfel de servicii și vei câștiga o experiență culinară deosebită chiar și într-un cadru atipic. Dacă timpul este mai permisiv, le poți face chiar și o vizită pentru a gusta și din atmosfera locului. 

Savurează o lectură bună

            Dacă ești mai degrabă genul static, căruia nu îi place să facă foarte multe expediții de felul celor menționate mai sus sau pur și simplu te îngrijorezi că nu vei reuși să te întorci la timp în aeroport, te poți bucura altfel de acel timp. Mai știi toate cărțile alea pe care ți-ai promis că le citești luna asta? E timpul să profiți de oportunitate și să îți completezi lecturile. Acesta este modul cel mai benefic de a câștiga timpul pe care îl petreci în așteptare. Dacă nu ai nicio carte la tine, aeroportul pune la dispoziție și astfel de plăceri, așa că mai poți investi 30 lei una nouă în loc de o pungă de alune în avion. Cheltuiește înțelept! 

            În concluzie, există destule activități pe care le poți realiza în timpul tău de așteptare. Uită de stresul orelor petrecute pe un scaun în aeroport și caută să te afunzi în aventura care te definește cel mai bine, fie că este vorba de una literară, culinară sau de vizitarea orașului. Fă-ți o favoare și câștigă acel timp pe care l-ai văzut de atâtea ori ca fiind pierdut. 

Sursa foto: unsplash.com 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/zborul-t%C4%83u-are-%C3%AEnt%C3%A2rziere-%C8%99i-e%C8%99ti-blocat-c%C3%A2teva-ore-%C3%AEn-otopeni-iat%C4%83-cum-po%C8%9Bi-face-timpul-s%C4%83-treac%C4%83-%C3%AEn-favoarea-ta.html

Most Read