MyRadioOnline.ro

Image
Image

Sezonul mult așteptat de către

toată lumea a sosit, însă a adus cu el și stresul organizării vacanței de vară. Fie că vrei să pleci la mare sau la munte, în țară sau în străinătate, planificarea devine din ce în ce mai complicată pe măsură ce trece timpul și cresc prețurile. Cum să te bucuri de vară și de concediu fără să cheltuiești toate economiile?

Uite câteva idei care să te inspire! 

  1.   Vânează zborurile ieftine

Prețurile zborurilor s-au scumpit în ultimele luni, fiind cererea extrem de mare pentru perioada vacanței de vară. Totuși, există unele trucuri pentru a găsi oferte de nerefuzat: verifică zborurile în data de marți seară (atunci se actualizează locurile), fii deschis la perioada și destinația pentru care vrei să cumperi bilet, optează și pentru zborurile cu escală. O altă variantă ar fi achiziționarea biletului cu câteva luni înainte, prețul crescând din ce în ce mai mult pe măsură ce se apropie data zborului.

  1.   Alegerea cazării potrivite

Cazarea reprezintă o alegere importantă în cadrul unei călătorii, ea stabilind tonul pentru tot concediul. Variantele ieftine ar fi airbnb-urile (apartamente sau case ale unor alte persoane fizice care le închiriază în regim hotelier). De asemenea, ai putea economisi bani dacă optezi pentru o cazare cu mic dejun inclus, sau chiar all inclusive. O ultimă variantă foarte ieftină ar fi hostelurile, dacă nu te deranjează să împarți camera cu alți oameni cazați în același loc, căci dormitorul și baia vor fi la comun cu străini.

  1.   Croaziere

Pentru cei care vor să viziteze multe destinații într-o singură călătorie, croazierele sunt alegerea perfectă. Prețul unei croaziere nu este unul exagerat, dacă se ia în considerare câte beneficii include. Este asigurată cazarea la bordul vaporului; oprirea în diverse porturi, oferind posibilitatea vizitării a zeci de orașe timp de o zi sau mai multe, în funcție de croazieră; evenimente muzicale și dansante la bord, piscină, saună și o atmosferă de relaxare continuă.

  1.   Închiriază un autocar

Dacă preferi să îți organizezi singur itinerariul și îți place să călătorești cu familia sau prietenii, o variantă excelentă este reprezentată de închirierile de autocare. Astfel, veți putea călători toți după propriul plan și opririle se vor face oricând doresc călătorii. Tabita Tour vă pune la dispoziție și un echipaj profesionist care să vă fie alături pe parcursul întregii călătorii. Astfel, nu veți depinde de un program fix ca al avionului sau vaporului, dar nici nu vei avea stresul unei mașini personale și al condusului în vacanță, oferindu-ți posibilitatea să te relaxezi după bunul plac. 

Concediul de vară este o perioadă care trebuie să ne provoace entuziasm și relaxare, nu stres și anxietate. Nu este nevoie să dăm o avere pentru a avea parte de o călătorie reușită, iar opțiunile de mai sus îți pot veni în ajutor când îți planifici concediul în acest an. Ceea ce este important este să nu uiți să te bucuri de vară și de concediu, oricare ar fi metoda pe care o alegi.

Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/cum-s%C4%83-c%C4%83l%C4%83tore%C8%99ti-cu-pu%C8%9Bini-bani-%C3%AEn-aceast%C4%83-var%C4%83.html

Most Read