MyRadioOnline.ro

Image
Image

La momentul actual, platformele online

pentru plasarea pariurilor reprezintă cea mai interesantă variantă pentru a te distra la acest joc de noroc. Agenţiile de pariuri de pe internet oferă jucătorilor o serie de avantaje importante, printre care cea mai evidentă este posibilitatea de a paria din confortul de acasă sau chiar de pe telefon.

În acest articol îţi voi expune câteva lucruri pe care trebuie să le ştii atunci când alegi să pariezi pe internet. Astfel, vei afla de ce casele de pariuri beneficiază de tot mai multă popularitate în mediul online, dar vei citi şi câteva motive pentru care ar trebui să începi să pariezi şi tu pe internet, în cazul în care nu o faci deja.

  1. Alege doar site-urile de pariuri licenţiate

Pentru a paria pe internet trebuie să cunoşti foarte bine legislaţia în vigoare. Instituţia statului care se ocupă cu autorizarea jocurilor de noroc din România este Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Un lucru extrem de important pentru începători este acela că trebuie să aleagă doar casele de pariuri cărora li s-a acordat licenţa din partea ONJN.

Vei putea alege dintr-o gamă variată de platforme, deoarece există zeci de site-uri de pariuri online licenţiate. Pentru a verifica dacă un site are licenţă sau nu, caută pe pagina acestuia numărul licenţei şi data de valabilitate. Mai mult de atât, există o listă cu operatorii acceptaţi pe site-ul oficial al ONJN, în cazul în care vrei să faci o verificare suplimentară a licenţei. Nu îţi recomand să-ţi faci cont la o agenţie fără licenţă, deoarece nu este legal şi în plus rişti să te alegi cu o amendă de până la 10.000 RON.

În cazul în care cauţi o agenţie de top pentru a paria în cele mai bune condiţii, îţi pot recomanda platforma Superbet. Aceasta este considerată una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România, iar dacă vei urmări tutorialul de creare cont la Superbet, te vei înregistra în doar câteva clipe.

  1. Nu-ţi fă griji cu privire la siguranţa datelor personale

Nu trebuie să îţi pui probleme în legătură cu siguranţă datelor tale personale, informaţiile bancare sau banii pe care îi depui în cont.

Toate casele de pariuri online care sunt acceptate de către ONJN sunt atent verificate şi dispun de securitate garantată. Site-urile licenţiate sunt dotate cu sisteme informatice performante, ceea ce înseamnă că toate informaţiile tale personale sunt stocate în deplină siguranţă.

  1. Profită de bonusuri şi promoţii

Toate agenţiile de pariuri de pe internet oferă permanent bonusuri şi oferte promoţionale. Vei avea parte de acestea atât la început, atunci când îţi deschizi un cont, cât şi ulterior, pe măsură ce pariezi. Indicat ar fi să te foloseşti de aceste bonusuri de fiecare dată când ai ocazia, deoarece ele te vor ajuta să acumulezi mai mulţi bani pentru pariuri, ceea ce înseamnă că şansele tale de câştig vor creşte.

Interesant este faptul că poţi beneficia uneori chiar şi de bonusuri fără depunere, distrându-te astfel gratis. Cele mai populare oferte includ bani bonus, pariuri gratuite (free bets), pariuri fără risc, bonusuri de fidelitate şi altele.

  1. Pariază live şi urmăreşte meciurile în direct

În momentul de faţă, casele de pariuri licenţiate îţi oferă şansa de a plasa pariuri live. Este cu totul inedit faptul că poţi alege pronosticuri în timpul desfăşurării unui meci, iar atunci când observi un pariu bun, îl poţi plasa prin doar câteva click-uri.

Serviciul de live streaming îţi oferă o transmisiune în direct a evenimentelor sportive preferate, iar în ziua de astăzi este oferit de către cele mai bune agenţii de pe internet. Nu îţi face griji, totul este gratuit, transmisiunile fiind redate în cea mai bună calitate, pentru că tu să ai parte de o experienţă de joc cât mai plăcută.

  1. Închide-ţi oricând pariurile cu Cash Out

O funcţie foarte avantajoasă pe care o regăseşti la casele de pariuri online este Cash Out (închidere pariu). În cazul în care te răzgândeşti în legătură cu pariurile plasate, cu ajutorul acesteia poţi anula oricând biletele. Îţi poţi asigura astfel profitul înainte de terminarea meciurilor sau îţi poţi recupera o parte din miză.

  1. Joacă pariuri online direct de pe telefon

Pariatul a devenit atât de facil încât nu mai ai nevoie de laptop sau PC pentru a te juca pe internet. Au fost create diferite aplicaţii pentru telefon, dar şi site-uri web adaptate pentru mobil, pentru că tu să poţi plasa pariuri oriunde te-ai afla.

Cele mai bune aplicaţii de pariuri pentru Android şi iOS dispun de funcţii inteligente, cum ar fi logarea în cont prin amprentă, notificări personalizate sau bonusuri exclusive. Toate acestea vor contribui din plin la o experienţă de joc excelentă.

  1. Depune şi retrage bani din cont fără card bancar

În ziua de astăzi nu mai ai nevoie neapărat de un card sau un cont bancar pentru a juca la pariuri online. Numeroase agenţii de pe internet oferă jucătorilor diverse metode de plată pentru a-şi depune sau retrage banii din contul de joc.

Poţi efectua tranzacţii cu bani cash prin intermediul unor servicii de plăţi precum TopPay, Smith&Smith, Okto Cash sau poţi depune şi retrage direct din agenţiile stradale ale operatorilor care sunt prezenţi şi în mediul offline din România.

  1. Solicită ajutor prin live chat

Începătorii, dar nu numai pot beneficia de ajutorul oferit de suportul tehnic prin live chat. Acest serviciu este foarte folositor şi îl poţi regăsi atunci când accesezi cele mai bune case de pariuri online. În cadrul acestora, vei putea discuta cu un operator care te va ajuta să-ţi rezolvi problemele cu care te confrunţi.

Ţi-am prezentat doar o mică parte din avantajele de care te vei bucura atunci când vei începe să pariezi pe internet. Site-urile licenţiate de pariuri devin tot mai populare în România, deoarece oferă jucătorilor o experienţă de neuitat.

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/ce-trebuie-s%C4%83-%C5%9Ftii-c%C3%A2nd-pariezi-online.html

Most Read