MyRadioOnline.ro

Image
Image

Premier League este considerat de

mulți drept cel mai valoros campionat din lume. Pe bună dreptate. Dacă nu neapărat cel mai valoros, cu siguranță este cel mai competitiv. Și nu este vorba doar de lupta la titlu. Sezonul acesta ne așteaptă o bătălie extraordinară pentru marele premiu din Anglia între Liverpool și City. Poate că o să fie implicată și Chelsea. 

Însă toate acestea lasă deschisă întrebarea pentru al patrulea loc de UEFA Champions League disponibil. Dacă ești pasionat să pui live la pariuri, atunci cu siguranță vei dori să știi care sunt principalele favorite pentru acest loc. În continuare vei vedea toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea să pariezi cât mai bine informat posibil. 

Care sunt, așadar marile favorite pentru ultimul loc de UCL?

  1. Tottenham

Dintre toate echipele care se vor lupta pentru acest loc, în acest moment Tottenham arată cel mai bine. Antonio Conte este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, pe teren există doi fotbaliști de clasă mondială (Son și Harry Kane) care îi duc la bun sfârșit toate ordinele, iar perioada de transferuri a fost una extrem de reușită. Tottenham a adus niște jucători extraordinari. Avem experiența în persoana lui Ivan Perisic, tinerețea în persoana lui Djed Spence, o variantă excelentă ca rezervă în portarul Foster și probabil cel mai valoros jucător adus acum, Yves Bisouma, cel care va betona mijlocul și va oferi protecția necesară în fața defensivei. Astfel, cu un lot pus la punct până la fiecare detaliu de Conte, cu un antrenor care știe ce înseamnă să câștigi, Spurs sunt marii favoriți pentru a ocupa acel ultim loc de Champions League. Sau poate chiar locul al treilea, cine poate ști.

  1. Arsenal

Echipa pregătită de Mikel Arteta a avut și ea o vară foarte bună din punctul de vedere al transferurilor. Foarte importantă este revenirea lui William Saliba din împrumutul de la Marseille. Împreună cu Gabriel și Ben White, oferă celor de la Arsenal un ax central al defensivei impenetrabil. Vieira va ajuta mult mijlocul terenului, în timp ce Gabriel Jesus este un atacant de clasă mondială și un transfer extrem de inteligent făcut de Arsenal. Multă versatilitate va aduce și Zinchenko, care poate juca atât fundaș de bandă, cât și mijlocaș la închidere.

  1. Manchester United

Revoluția lui Erik ten Hag de pe Old Trafford este în plină desfășurare, dar având în vedere ce situație a găsit la club, olandezul va avea nevoie de mai mult de o vară pentru a schimba cu adevărat situația. Transferurile de până acum au fost bune, însă dacă nu vor veni încă doi mijlocași la închidere, un fundaș stânga și un atacant, United pare sortită să rateze din nou UEFA Champions League. Suporterii vor fi mulțumiți și cu un joc ceva mai bun, însă. Ten Hag trebuie să livreze.

Așadar, acestea sunt principalele favorite pentru a prinde locul 4 în Premier League.

sursă foto: unsplash.com

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/lupta-pentru-un-loc-de-champions-league-va-fi-mai-aprig%C4%83-ca-niciodat%C4%83-%C3%AEn-premier-league-care-sunt-principalele-favorite.html

Most Read