MyRadioOnline.ro

Image
Image

Festivalul “Printre Măguri”, ajuns la

a VIII-a ediție, va avea loc, anul acesta, în weekend-ul 29 – 31 iulie, în Prahova, la Măgureni.

 

Pe afișul evenimentului îi regăsim, în acest an, pe Taxi, Sarmalele Reci, Daniel Iancu, Cosmin Vaman&Trupa Spam, Folk Frate, Ovidiu Mihăilescu, Eugen Avram și Marius Matache, iar ca invitați speciali sunt menționați Mircea Vintilă&Vali Vătuiu.

“Festivalul «Printre Măguri, muzică, sport și arte frumoase», ajuns la a opta ediție, își deschide porțile în fiecare vară în iulie, în grădina de pe strada Herculești 705, din comuna Măgureni, județul Prahova. Sunt trei zile de muzică, de sport, chiar și când vremea nu e perfectă, de distracție în natură și la foc de tabără, de prietenie. Nu în ultimul rând este un prilej de descoperire a tradițiilor în decorul încărcat de istorie al locului.

Este un festival creat să relaxeze prin activitate. Serile sunt muzicale și dansante, iar zilele sunt pline de acțiune. Bicicliștii străbat kilometri prin împrejurimi, în funcție de condiția fizică a fiecăruia, dar se fac și tururi ghidate pentru cei care merg pe jos. Forma de relief predominantă este măgura – dealul tăiat de ape- ceea ce înseamnă că plimbările nu sunt foarte obositoare. Cei care rămân în grădină au la dispoziție standurile cu vânzare de produse tradiționale, vizionarea exponatelor sculptate în piatră sau pur și simplu își fac program de voie, pe malurile pârâului Prahovița, ce curge în apropiere.

Într-un cuvânt, este un sfârșit de săptămână altfel pentru iubitorii de natură, de muzică bună și de drumeții!” scriu organizatorii pe pagina evenimentului.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și la terminalele Selfpay.

Festivalul “Printre Măguri” - Programul ediției a VIII-a 

29 iulie – de la ora 19:00

Marius Matache

Folk Frate

Cosmin Vaman și Trupa Spam

Sarmalele Reci

30 iulie – de la ora 19:00

Eugen Avram

Ovidiu Mihăilescu

Daniel Iancu

Taxi

31 iulie – de la ora 12:00

Mircea Vintilă & Vali Vătuiu

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: Facebook/ Printre Măguri - muzica, sport si arte frumoase

 

 

 

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/festivalul-%E2%80%9Cprintre-m%C4%83guri%E2%80%9D-sarmalele-reci%2C-taxi-%C8%99i-mircea-vintil%C4%83-vali-v%C4%83tuiu%2C-%C3%AEn-weekend%2C-la-m%C4%83gureni.html

Most Read