MyRadioOnline.ro

Image
Image

Atunci când vine vorba de

îmbunătățirea designului grădinii tale e nevoie să iei decizii înțelepte, deoarece în caz contrar valoarea acesteia poate să scadă, iar tu să nu obții aspectul pe care ți l-a dorit inițial. Toate elementele trebuie să se afle în armonie, să transmită echilibru și să se bazeze pe o anumită temă, care te poate transpune instant într-o anumită atmosferă. 

Ai multe variante din care poți alege, însă trebuie să faci acest lucru corect, deoarece multe îmbunătățiri bine intenționate se pot traduce în investiții slabe și inutile în final.

Iată așadar câteva modalități prin care poți face ca grădina ta să arate scump

1.Investește în podea și gard

Una dintre cele mai sigure modalități prin care poți crește prețul casei este să folosești materiale de calitate pentru podeaua grădinii și gard. Odată ce le alegi pe cele porivite, design-ul grădinii tale va avea parte o îmbunătățire radicală, instant. Când vine vorba de instalarea terasei, poți alege compozitul pentru pardoseala, acesta dispunând de durabilitate superioară, mai exact până la 50 de ani. De asemenea, acest tip de material poate fi folosit și pentru gardul grădinii, doarece va oferi un aspect natural și va își va menține nuanța vibrantă timp îndelungat.

2.Acordă atenție grădinăritului și amenajării

Curtea ta reprezintă continuarea casei tale, așa că trebuie să o ratezi ca atare. Pe lângă terasă, este indicat să plantezi copaci sau diverse plane în locuri special destinate acestora. De o parte și de alta a aleei, de-a lungul gardului sau oriunde te îndrumă inspirația. Acestea vor adăuga cu siguranță un plus valoare casei. Totodată, trebuie să ții cont că grădina trebuie să fie mereu îngrijită, așa că nu uita să tunzi iarba periodic. În acest sens, trebuie să optezi pentru o mașină profesională, care să-ți ușureze și eficientizeze treaba. Poți alege din motocositoarele și mașinile de tuns iarba din oferta celor de la Sculeaz.ro. Odată ce folosești utilajele potrivite, grădina ta are mari șanse să arate impecabil și sofisticat.

3.Utilizează lumina adecvată

Iluminatul reprezintă un aspect esențial când vine vorba de îmbunătățirea grădinii tale. Deși este cel mai adesea neglijată, aceasta îți poate transforma terasa într-una cu adevărat scumpă. Alege să iluminezi diferite puncte care vrei să se afle în centrul atenției. însă ai grijă cum o direcționezi către masă, pentru a nu fi deranjată. Optează pentru becurile led pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic.

4.Fii îndrăzneț

Deși e bine să mizezi pe culori neutre, cu care știi că nu vei avea cum să dai greș, ce zici să încerci și câteva culori contrastante? Acestea vor oferi un design de lux grădinii tale, atâta timp cât nu sunt exagerate sau creează un aspect haotic. 

În concluzie, dacă îți dorești ca grădina ta să arate scump, trebuie să te bazezi mai întâi pe simțul tău artistic și bunul gust. Ulterior alege un material de calitate pentru pardoseala și gard, culoriile potrivite, lumina corespunzătoare și asigură o îngrijire periodică atentă, iar astfel vei obține design-ul sofisticat pe care ți-l dorești. 

Sursa foto: unsplah.com

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

 

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/top-patru-modalit%C4%83%C8%9Bi-prin-care-po%C8%9Bi-face-ca-gr%C4%83dina-ta-s%C4%83-arate-scump.html

Most Read