MyRadioOnline.ro

Image
Image

Serialul ”Squid Game” (Jocul Calamarului),

care a înregistrat un succes global, va reveni cu un al doilea sezon, a anunţat duminică Netflix, oferind câteva indicii despre ceea ce se va întâmpla în viitoarele episoade ale dramei sud-coreene.

”Squid Game” a devenit cel mai urmărit serial Netflix după lansare, în septembrie 2021. Serialul spune povestea unor concurenţi săraci, care se înscriu într-o competiţie în care trebuie să joace diverse jocuri ale copilăriei, în speranţa de a câştiga sume mari de bani, fără a şti de la început că există şi riscul să fie omorâţi.

Netflix anunţă sezonul 2 din Jocul Calamarului

Scenaristul şi regizorul Hwang Dong-hyuk a oferit câteva indicii despre cel de-al doilea sezon al serialului în cadrul unei scrisori date publicităţii de Netflix, relatează G4Media. Personajele Gi-hun şi The Front Man vor reveni, a spus el, iar ”bărbatul îmbrăcat în costum care joacă ddakji ar putea reveni”. ”Veţi face totodată cunoştinţă cu prietenul lui Young-hee”, a adăugat el.

Young-hee este o păpuşă animatronică dotată cu senzori de mişcare care apare într-unul dintre jocuri.

Netflix nu a anunţat data de lansare a pentru sezonul 2 din Jocul Calamarului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/netflix-anun%C8%9B%C4%83-al-doilea-sezon-din-serialul-sud-coreean-%E2%80%9Ejocul-calamarului%E2%80%9D.html

Most Read