MyRadioOnline.ro

Image
Image

Dacă îți place să te

distrezi la păcănele noi, ai toate motivele să fii atent la industria de iGaming în 2022 – iată ce inovații se anunță!

Ce oferă jocurile de păcănele noi în 2022?

Industria jocurilor de noroc este, fără doar și poate, una dintre cele mai competitive în 2022. Vorbim de sute de cazinouri active atât în România, cât și peste hotare, dar și de zeci de studiouri de gaming și dezvoltatori care ne aduc software avansat și jocuri inovatoare în fiecare lună, fie că vorbim despre EGT, Pragmatic Play sau NOVOMATIC.

Dacă până acum ai jucat exclusiv în persoană, la aparatele mecanice din agențiile stradale, iată câteva motive în plus, pe lângă beneficiile pe care le găsești pe pagina https://frank-casino.ro/bonusuri, pentru care ai putea fi tentat să încerci păcănele noi în 2022 și ce inovații se anunță pentru acest segment de piață:

#1 Posibilitatea de a juca gratis

Noile lansări de sloturi reușesc să ofere un beneficiu important care lipsește cu desăvârșire de la jocurile de păcănele clasice, din agenții, și anume posibilitatea de a juca gratis. Păcănelele online de la marii dezvoltatori ca NetEnt sau Microgaming oferă și moduri de joc demo/freeplay, perfecte pentru începători.

Practic, vei juca pe credite virtuale și nu poți pierde nimic. Însă, un dezavantaj este că nu poți nici să retragi câștigurile. La ora actuală, pe cazinourile online cunoscute (MagicJackpot, Netbet etc.), te așteaptă sute, chiar mii de jocuri gratis, inclusiv cele mai populare titluri – Starburst, Book of Ra, Shining Crown, Sweet Bonanza sau Burning Hot.

#2 Runde și funcții speciale

Toate jocurile de păcănele lansate în 2022 oferă pariorilor o experiență mai interactivă ca oricând - asta pentru că, în afara jocului de bază sau principal, există posibilitatea de a declanșa diverse runde gratis și funcții speciale.

Acestea din urmă nu doar că sunt foarte distractive, dar oferă de regulă și un potențial de câștig mai mare. Cele mai frecvent întâlnite exemple includ jocuri gratis cu rotiri gratuite, jocuri la risc sau Gamble care îți permit să-ți dublezi câștigurile dacă reușești să ghicești culoarea unei cărți de joc sau runde speciale cu jackpoturi progresive, unde poți câștiga premii de mii de RON.

#3 Un număr mai mare de linii de plată ca oricând

Primele păcănele apărute aveau un aspect rudimentar și un număr restrâns de role și linii de plată. La începuturile industriei, pariorii puteau juca doar la aparate mecanice cu 3 role și 3 linii de plată, pe care erau dispuse diverse simboluri fructe (pepeni, cireșe), alături de alte pictograme clasice (șeptari, simboluri BAR).

Astăzi, însă, putem găsi pe piață sloturi video cu mii de linii de plată iar, în realitate, asta se transpune în șanse mult mai mari de a nimeri combinații câștigătoare. De exemplu, slotul 1 Million Megaways BC de la Iron Dog Studio a făcut senzație la data lansării, fiind primul joc de păcănele care oferă 1 000 000 de linii de plată.

#4 Jackpoturi progresive de milioane

În topul celor mai așteptate lansări pe 2022 se află și diverse sloturi cu jackpot progresiv. Aceasta este o tendință din ce în ce mai pregnantă în industria de iGaming internațională și românească, de a-i răsplăti pe jucători cu premii capabile să le schimbe destinele.

Pentru cei care nu știu, în cazul sloturilor cu jackpot progresiv, valoarea totală a premiului crește cu fiecare miză a jucătorilor participanți, de aceea aceste premii pot ajunge să valoreze milioane de euro la momentul revendicării.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/jocuri-de-p%C4%83c%C4%83nele-noi-2022-%E2%80%93-ce-inova%C8%9Bii-aduc.html

Most Read