MyRadioOnline.ro

Image
Image

Salonul Internaţional de Carte Bookfest,

cel mai important târg de carte din România, cu o dimensiune internaţională marcantă, revine în peisajul evenimentelor culturale din Capitală, după trei ani de absenţă, în perioada 1-5 iunie, în Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional Romexpo.

"Peste 400 de evenimente, de la lansări de carte şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive pentru copii, îi aşteaptă pe cititorii dornici să participe la un Salon de Carte lipsit de restricţiile din ultimii doi ani. Evenimentele pentru copii vor fi vedetele primei zile a Bookfest, 1 iunie, printr-o fericită coincidenţă atunci serbându-se şi Ziua Copilului", anunţă Asociaţia Editorilor din România (AER), instituţia care organizează evenimentul.

Zeci de mii de titluri cu reduceri spectaculoase faţă de preţul de copertă, lansări de carte în prezenţa autorilor, evenimente pentru copii, dezbateri şi mese rotunde dedicate problemelor actuale ale breslei, proiecţii cinematografice şi evenimente interactive - acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care iubitorii de carte sunt aşteptaţi la Bookfest 2022.

"Sunt trei ani de când lumea editorială aşteaptă să se întâlnească cu publicul fără restricţii, în ambianţa elegantă şi primitoare a Salonului Internaţional de Carte Bookfest. Vă aşteptăm, aşadar, la primul eveniment de amploare al culturii scrise din 2022, o sărbătoare a cărţii care vine după o absenţă atât de îndelungată şi care sper să ne arate că normalitatea încă mai este posibilă", a declarat preşedintele AER, Grigore Arsene, potrivit Agerpres.

 Sursă foto observatorcultural.ro

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/salonul-interna%C5%A3ional-de-carte-bookfest-%C3%AEntre-1-%C5%9Fi-5-iunie%2C-la-romexpo.html

Most Read