MyRadioOnline.ro

Image
Image

În sfârșit a venit și

acel moment mult așteptat după doi ani de restricții și incertitudini. Un nou început în doi, un nou capitol din viața voastră, pe care urmează să-l marcați alături de familie și prieteni, la cel mai important eveniment: nunta la care ați visat în tot acest timp. Miresele ar spune că cu cât așteptarea a fost mai lungă, cu atât emoțiile sunt mai mari că evenimentul să iasă perfect. Așadar, pentru un eveniment ca la carte, fiecare mireasă are nevoie de ajutor, fie din partea unui specialist în organizarea evenimentelor festive, fie din partea domnișoarelor de onoare.

Cum decideți care abordare este potrivită pentru voi? În cele ce urmează vă prezentăm câteva aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când luați o decizie.

Niciun cuplu nu se compară cu altul. Dacă tu și cu viitorul tău soț aveți foarte mult timp la dispoziție și răbdare, puteți intra în contact cu cei mai buni furnizori de servicii pentru evenimente, simplu și rapid. Dacă nu aveți nicio idee cum vreți să decurgă nunta visurilor voastre, atunci găsiți unul dintre cei mai buni organizatori de evenimente festive pe Tulipr.ro, care să se ocupe de evenimentul visat de la A la Z. 

Locația nunții - Primul pas ar fi să stabiliti dacă nunta va avea loc în România sau în afară țării. Dacă sunteți așa aventurieri, țineți cont că altă țară implică altă monedă și alte reguli, așadar ar fi mai indicat să angajați un organizator de nunți care să vă scutească de bătăi de cap. 

Complexitatea evenimentului - Organizatorii de nunți au suficient de multă experiență în spate pentru o nuntă ca la carte, dar dacă nuntă voastră este mai restrânsă, atunci probabil că va puteți descurca și fără specialist, mai ales dacă aveți un buget limitat, acesta trebuie să fie alocat eficient.

Organizarea, cheia succesului – Dacă nu stați așa bine la capitolul organizare, ar fi recomandat să va faceți o listă cu sarcinile de realizat pe toată durata procesului de planificare. Aveți de stabilit diverse angajamente cu furnizorii de servicii, de la fotograf, videograf, DJ, decorațiuni, până la cei care închiriază sala de evenimente. Țineți cont că cu cât evenimentul este mai complex, cu atât veți primi și mai multe e-mail-uri, în special dacă decideți să faceți nunta pe cont propriu.

Indiferent că alegeți un specialist în organizarea nunților sau o planificați pe cont propriu, asigurați-vă că începeți căutările din timp. După 2 ani de restricții, evenimentele festive vor lua amploare, iar furnizorii de servicii sunt din ce în ce mai căutați și ocupați. Dacă angajați un organizator de nunți, verificati daca are o experiență considerabilă.

Orice decizie ați lua, nu va așteptați ca totul să iasă perfect sau exact așa cum ați planificat. Mai sunt detalii minore neprevăzute, totul este să vă păstrați calmul și să bucurați de un eveniment unic. 

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/nunt%C4%83-pe-cont-propriu-sau-pe-m%C3%A2na-speciali%C8%99tilor-afla%C8%9Bi-care-e-cea-mai-bun%C4%83-variant%C4%83-pentru-voi.html

Most Read