MyRadioOnline.ro

Image
Image

            De cele mai multe

ori, femeile tind să cumpere orice fel de încălțăminte se pare a fi la modă de la un an pe altul. Este într-adevăr foarte dificil să reziști tentației de a te afilia noilor tendințe, mai ales atunci când mediatizarea lor este atât de bine făcută și zărești în toate vitrinele modele superbe și bine prezentate. Dar moda adevărată nu ține doar de capacitatea ta de a adopta orice apare nou și este în vogă.

            Este foarte important ca atunci când îți alegi încălțămintea să depășești orgoliul modei universale și să te raportezi la tine. Și aici nu este vorba doar de stilul personal. Trebuie să iei mereu în considerare forma corpului tău, respectiv forma piciorului tău. Bunul gust va sta mereu în capacitatea ta de a alege articolele care reușesc să îți pună în valoare trăsăturile sau să corecteze aspectele care îți plac mai puțin. Moda este și o joacă de-a iluzia optică, în care îți transformi corpul după bunul plac.

Vezi de ce forma piciorului tău are multe de spus în momentul în care îți alegi o nouă încălțăminte!

Piciorul roman

            Dacă ai această formă a piciorului ești destul de norocoasă, dar și foarte energică și carismatică. Piciorul roman are degete proporționale, primele trei fiind în mare măsură egale. Fără niciun fel de disconfort poți purta majoritatea tipurilor de încălțări, iar când vine vorba de cele deschise în partea din față, te poți orienta și spre cele cu vârf rotunjit, pentru a oferi o oarecare alungire a formei piciorului. Poți găsi o gamă vastă de sandale pentru femei pe site-ul celor de la Kalapod.ro, care ți se vor potrivi fără îndoială. 

Piciorul egiptean

            Această formă a piciorului este definită printr-un deget mai lung decât restul, de regulă cel de-al doilea. Este o formă caracteristică oamenilor motivați și determinați, ceea ce înseamnă că poți fi femeia fatală cu ușurință. De la doamna elegantă care știe să poarte cu stil pantofii stiletto, la sportiva de neîntrecut pe pista de alergat poți trece foarte ușor. Pe de altă parte, sandalele cu vârful ascuțit, închis sau deschis, sunt făcute special pentru tine, așa că nu te teme să le porți. 

Piciorul pătrat

            Piciorul pătrat este piciorul cu o lungime și mărime aproximativ egală a tuturor degetelor și este o formă caracteristică oamenilor extrem de stabili. Cel mai probabil ești o persoană organizată și foarte practică. De altfel, o femeie de succes are aceste calități, iar dacă tocurile nu sunt punctul tău forte, încălțările cu vârf ascuțit sau rotund sunt prietenele tale cele mai bune. De ce? Pentru că vor reuși să lungească forma piciorului și să îți ofere o susținere adecvată bunului echilibru pe care îl deții.

            Așadar, atunci când te gândești ce ai mai putea înălța, ia în considerare forma piciorului tău și ai să împuști doi iepuri dintr-o lovitură. Doar astfel poți arăta bine și îți poți exprima personalitatea în adevăratul sens al cuvântului și în același timp. 

Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/alege-%C3%AEnc%C4%83l%C8%9B%C4%83mintea-care-%C8%9Bi-se-potrive%C8%99te-cel-mai-bine-moda-a-fost-%C3%AEntotdeauna-la-picioarele-tale.html

Most Read

  • Week

  • Month

  • All