MyRadioOnline.ro

Image
Image

Se spune că geanta unei

femei este o groapă fără fund deoarece conține extrem de multe lucruri, uneori inutile, și adesea în dezordinea generală este foarte greu de găsit un lucru anume. Din fericire poți scăpa de dezordine foarte ușor. Ai nevoie doar de o oră din timpul tău, câțiva săculeți sau portfarduri și un organizator specific pentru geantă. 

Șase pași simpli pentru o poșetă ordonată

Alege geanta pe care o porți cel mai des

În funcție de stilul de viață pe care îl avem sau evenimentul la care participăm, folosim diverse tipuri de genți, fie ele mai mici sau mai mari. Astfel, înainte de a începe organizarea propriu-zisă este important să alegi geanta pe care o porți cel mai des sau, dacă este necesar, să îți cumperi una nouă. Spre exemplu, dacă ești genul de persoană a cărei geantă conține obiecte potrivite pentru orice situație și ai nevoie de mult spațiu, poți opta pentru o geantă shopper de la Barneystore.ro care cu singuranță îți va îndeplini nevoile. Asigură-te doar că modelul ales se pliază perfect cu stilul tău de viață astfel încât să nu fi nevoită să îți schimbi poșeta zilnic. 

Golește conținutul genții, dacă este cazul

Dacă ai optat pentru o geantă pe care o aveai deja în garderobă, golește tot conținutul ei pentru a o putea organiza de la zero. Verifică toate buzunarele, atât interioare, cât și exterioare, încât să fii sigură că nu a mai rămas nimic în ea.

Sortează lucrurile pe care vrei să le pui în geantă

Fie că vorbim de conținutul anterior al genții sau obiectele noi pe care vrei să le adaugi, este ideal să le sortezi în așa fel încât să fie puse pe categorii, iar tot ce nu ai nevoie să fie aruncat. Acum e momentul să scapi de toate bonurile vechi, pachetele goale de gumă și să aduni mărunțișul din toate buzunarele.

Pregătește accesoriile necesare organizării

Cel mai bun mod de a organiza geanta este să utilizezi un organizator special pentru poșete, săculeți încăpători sau portfarduri. Acestea te vor ajuta să așezi lucrurile pe categorii, astfel încât să știi exact unde se găsește fiecare. Poți face câte un portfard special atât pentru medicamente, produse de igienă, produse de make-up, gadget-uri, cât și unul designat cardurilor de reduceri, bonurilor sau orice ține de magazine. În funcție de nevoile tale, poți adăuga sau elimina din numărul organizatoarelor încât să se plieze nevoilor tale.

Găsește locul potrivit pentru fiecare obiect

Acum că ai făcut rost de toate accesoriile necesare, a venit momentul să îi găsești fiecărui obiect un loc. Verifică toate lucrurile pe care vrei să le ai în geantă și pune-le în portfardul sau săculețul designat categoriei de produse din care fac parte. La final, poți să mai treci o dată prin ele pentru a te asigura că nu îți lipsește nimic. Folosește-te de toate spațiile pe care ți le oferă geanta, inclusiv buzunarele interioare și exterioare și așează totul după bunul plac.

Fă o prioritate din a-ți curăța geanta săptămânal

Dacă tot ți-ai luat din timp pentru a îți organiza geanta, ar fi ideal să te asiguri că se păstrează așa cum ai aranjat-o tu. Astfel, încearcă aloci măcar 10 minute săptămânal pentru a o curăța și a adăuga cee ace ar putea să îți lipsească. 

Având geanta organizată, nu numai că demontezi ideea unui “sac fără fund”, dar îți și ușurezi viața, fiind mult mai ușor să găsești tot ce ai nevoie în ea. Contează doar să îți oferi o oră din timpul tău, iar poșeta ta va avea o cu totul altă înfățișare. 

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/te-ai-s%C4%83turat-de-dezordinea-din-po%C8%99et%C4%83-iat%C4%83-cum-po%C8%9Bi-s%C4%83-i-organizezi-con%C8%9Binutul-%C3%AEn-%C8%99ase-pa%C8%99i-simpli.html

Most Read