MyRadioOnline.ro

Image
Image

Plănuiești o excursie de grup

cu un buget limitat? Sau vrei să mergi împreună cu familia ta la o nuntă, dar nu vreți să luați mașini separate? Când planifici o călătorie, cu și pentru mai multe persoane, nu există multe opțiuni pentru a vă deplasa împreună care să fie mai bune decât închirierea unui microbuz. Acest lucru vă oferă multiple beneficii și vă va face voiajul o plăcere. Puteți planifica să închiriați un autobuz pentru o ieșire de grup de orice formă, inclusiv nunți, evenimente corporative sau excursii școlare.

Iată care sunt avantajele închirierii unui microbuz pentru următoarea excursie de grup:

Este mai sigur

Când o mulțime de oameni călătoresc împreună, toți se asigură că membrii grupului sunt în regulă și în siguranță. Este altfel decât atunci când călătoriți cu mijloace de transport separate. În plus un microbuz este mai stabil și mai sigur în comparație cu alte tipuri de vehicule.

Este mai bun pentru mediu

Închirierea unui microbuz ca formă de transport, nu este doar convenabilă, ci este și mai bună pentru mediu. Un microbuz permite grupului să călătorească împreună, ceea ce este mult mai ecologic decât călătoria cu mașini separate, deoarece înseamnă că sunt mai puține emisii de carbon în atmosferă. Când călătoriți cu autobuzul sau cu autocarul, amprenta voastră de carbon este cea mai mică comparativ cu restul mijloacelor de transport, inclusiv trenul și avionul.

Economisești bani

În comparație cu alte mijloace de transport, închirierea unui microbuz de la Tabitatour.ro poate fi rentabilă, mai ales atunci când ești într-o călătorie rutieră și cu un grup. În momentul în care alegi să închiriezi un microbuz pentru tine și prietenii tăi, în loc să cumpărăți bilete de avion, sau să închiriați mai multe mașini pentru a avea toți loc, economisiți automat mai mulți bani, deoarece plătiți doar benzina și taxa de șofer la număr de oameni.

Oferă spațiu suplimentar de depozitare

Să presupunem că mergi în camping cu zece persoane. O excursie de camping necesită o cantitate semnificativă de provizii de persoană. Dacă mergeți în locul vostru preferat de camping, veți avea nevoie de spațiu pentru a depozita mâncarea, corturile, sacii de dormit și hainele, în timp ce sunteți pe drum, de aceea închirierea unui microbuz este ideală, fiindcă are un spațiu amplu pentru depozitare.

Ai libertate

Un alt avantaj în fața mersului cu trenul sau avionul este că atunci când călătorești cu un microbuz, ai libertatea de opri oriunde vrei, fie pentru a face poze, a mânca, sau chiar pentru o urgență. 

Călătorești cu stil

Când închiriezi un microbuz, poți călători fără să-ți faci griji pentru nimic. Tot ce trebuie să faci este să te așezi și să te bucuri de călătorie, stând pe scaune confortabile. Te poți relaxa și poți avea conversații cu prietenii și familia pe tot parcursul călătoriei. Totodată, microbuzele din ziua de astăzi, sunt de ultimă generație, cu un plus de lux. Acestea au sisteme audio de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că puteți asculta melodiile voastre preferate, iar unele au DVD playere, televizoare și Wi-Fi.

Acum că știi care sunt diferitele beneficii ale închirierii unui microbuz, trebuie să iei în considerare această opțiune atunci când îți planifici următoarea vacanță, sau excursie cu prietenii. Vă veți distra de minune împreună și veți reduce din cheltuieli.

Sursă foto: unsplash.com

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

alunis
baltesti
campina
floresti
lukoil
plopeni
paulesti
pucheni
blejoi
cj
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/vezi-care-sunt-avantajele-%C3%AEnchirierii-unui-microbuz-atunci-c%C3%A2nd-pl%C4%83nuie%C8%99ti-o-c%C4%83l%C4%83torie-%C3%AEn-grup.html

Most Read