MyRadioOnline.ro

Ce este Revolut?

Revolut reprezintă un serviciu financiar digital care permite clienţilor să efectueze diverse operaţiuni bancare, precum plăți online, transferuri de bani, retrageri de la bancomate, schimb valutar şi

altele. De asemenea, cardurile Revolut sunt acceptate şi pe majoritatea site-urilor de gambling online. O astfel de platformă unde poţi depune şi retrage cu Revolut este Get’s Bet, despre care poţi citi şi Get’s Bet păreri ale jucătorilor.

Spre deosebire de cardurile bancare obişnuite, pentru obţinerea cărora trebuie să te deplasezi la bancă şi să completezi diferite documente, Revolut simplifică la maxim această procedură. Oricine îşi poate deschide un cont Revolut online, acest lucru durând doar câteva minute şi putând fi realizat fie de pe laptop, fie de pe telefon, cu o simplă conexiune la internet.

După ce vei descărca aplicaţia Revolut din magazinele de aplicaţii vei fi ghidat pas cu pas şi vei afla tot ce ai de făcut pentru deschiderea unui cont, care de altfel trebuie să ştii că este 100% gratuită.

Ulterior poţi ataşa contului tău Revolut şi un card Revolut, pe care îl soliciţi tot din aplicaţie şi îl vei primi în câteva zile lucrătoare prin poştă. Poţi să apelezi la diferite planuri Revolut, existând chiar şi unul gratuit, însă dacă vrei să beneficiezi de şi mai multe avantaje poţi opta pentru un plan lunar plătit.

Ce avantaje oferă cardul Revolut?

Probabil că te întrebi de ce apelează tot mai mulţi români la cardurile Revolut, nu-i aşa? Acestea pun la dispoziţie câteva avantaje interesante în comparaţie cu cardurile tradiţionale şi de aceea au devenit atât de populare. Printre cele mai importante beneficii pe care le obţii solicitând un card Revolut se numără următoarele:

 • Creezi un cont simplu şi rapid, gratuit şi totul se face exclusiv online
 • Efectuezi plăti online cu zero comisioane
 • Transferi bani instant către alţi utilizatori Revolut, dar şi către orice alt cont bancar
 • Retragi bani de la orice bancomat din lume, la cel mai bun schimb valutar
 • Poţi opta pentru asigurări de călătorie atunci când pleci în vacanţă
 • Îţi gestionezi mai bine banii cu analiza cheltuielilor
 • Ai la dispoziţie metode de economisire a fondurilor
 • Beneficiezi de suport tehnic prin live chat

Acestea sunt doar o parte dintre avantajele de care te vei bucura deschizându-ţi un cont pe platforma Revolut. Cardurile Revolut sunt excelente şi pentru cei cărora le place să călătorească, asta deoarece ele pot fi folosite în întreaga lume şi în plus beneficiezi de schimb valutar la cel mai bun comision, ceea ce este foarte important atunci când eşti în străinătate şi plăteşti în moneda locală.

De asemenea, aplicaţia Revolut îţi va asigura un control deplin asupra banilor tăi, în deplină securitate. Poţi vedea extrem de uşor toate cheltuielile realizate, iar din secţiunea setări poţi foarte bine să îţi gestionezi cardul – poţi schimba codul PIN, îl poţi bloca imediat în cazul în care îl pierzi şi altele.

Prin intermediul aplicaţiei Revolut beneficiezi şi de alte funcţii extrem de utile. De exemplu există o secţiune dedicată pentru cashback şi reduceri oferite de diferite magazine online la plată cu cardul Revolut, poţi cumpăra criptomonede şi aur printr-un simplu click sau poţi avea acces în zona lounge din diferite aeroporturi din lume.

Un alt lucru interesant şi folositor pe care îl oferă aplicaţia Revolut este acela că îţi poţi crea imediat un card virtual. În cazul în care vrei să cumperi produse de pe un site în care nu ai foarte mare încredere atunci poţi folosi un astfel de card virtual pentru o singură plată, iar după efectuarea acesteia cardul este “distrus” automat, astfel că nu te expui niciunui risc.

În concluzie, ţinând cont de toate aceste avantaje prezentate mai sus este uşor de înţeles de ce serviciile Revolut au devenit atât de populare în întreaga lume. E clar că Revolut reprezintă o alternativă excelentă la serviciile clasice de banking online, iar dacă nu ai deja un cont Revolut îţi recomand să îţi deschizi unul, mai ales că totul este gratuit.

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/care-sunt-avantajele-cardului-revolut.html

Most Read

 • Week

 • Month

 • All