MyRadioOnline.ro

Bulevardul Independenţei, cunoscut de mulţi şi ca Bulevardul Castanilor, se închide din nou pentru traficul rutier, sâmbătă şi duminică, şi urmează să fie inundat de oameni. Primăria Ploieşti anunţă o

serie de surprize pentru cei care aleg să-şi petreacă timpul pe bulevard la finalul acestei săptămâni. Evenimentele debutează sâmbătă, de la ora 10.00.

"Vă invit sâmbătă, 4 septembrie și duminică, 5 septembrie 2021, la o nouă serie de evenimente organizate de municipalitate sub genericul «Week-end pe Bulevardul Castanilor». Astfel, sâmbătă, 4 septembrie, începând cu ora 10.00, actorii teatrului Imaginario vor fi prezenți pe scena amplasată pe Bulevard, pentru a-i purta pe micuții spectatori în lumea plină de tâlc și veselie a năstrușnicelor personaje din spectacolul D`ale lui Păcală. În aceeași zi, la ora 19.30, Secția Revistă a teatrului Toma Caragiu va delecta ploieștenii cu un spectacol plin de dinamism și culoare, intitulat Majestic Estival", a anunţat primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook.

Programul evenimentelor de duminică

În ultima zi a acestei săptămâni, municipalitatea va oferi tuturor celor care aleg să se relaxeze pe bulevard o serie de evenimente care, prin diversitatea lor, speră să atragă un număr cât mai mare de ploieșteni.

Astfel, la ora 10.00, actorii Teatrului Muzical ”Ambasadorii” vor prezenta pe scena special amenajată spectacolul ”Păcală și Tândală”.

Iubitorii de mișcare în aer liber sunt invitați, de la ora 16.00, la meciul demonstrativ de baschet susținut de fetele și băieții naționalei U14.

Începând cu ora 17.00, cei care îndrăgesc folclorul vor putea viziona un inedit program artistic, susținut de grupul vocal Prahova și ansamblul folcloric Prahova ale Casei de Cultură ”Ion Luca Caragiale” Ploiești.

Muzica de promenadă, oferită de membrii Fanfarei Prahova, prezenți în foișorul amplasat între cele două ronduri de pe Bulevard, începând cu ora 18.00, va adăuga un farmec în plus și va întregi atmosfera relaxantă destinată ploieștenilor.

”Week-end-ul pe Bulevard” se va încheia cu un concert susținut, la ora 19.00, de orchestra filarmonicii ”Paul Constantinescu” din Ploiești, care va prezenta iubitorilor genului arii celebre de opera și operetă.

Reprezentanţii Primăriei au mai amintit şi că “Târgul cu bunătăți și dichisuri” va fi deschis, din nou, pentru ploieșteni. Căsuțele special amenajate în cadrul târgului vă așteaptă cu o varietate de haine tradiționale și creații handmade, delicii culinare, produse din lavandă (cosmetice, ulei esențial, lumânări parfumate), precum și alte produse naturale pentru îngrijire sau decor.

Vă invit sâmbătă, 4 septembrie și duminică, 5 septembrie 2021, la o nouă serie de evenimente organizate de...

Publicată de Andrei Volosevici pe Vineri, 3 septembrie 2021
 
 
Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/week-end-pe-bulevardul-castanilor-ce-surprize-preg%C4%83te%C5%9Fte-prim%C4%83ria-ploie%C5%9Fti-la-evenimentul-din-4-%C5%9Fi-5-septembrie.html

Most Read