MyRadioOnline.ro

Pornind de la premiza că niciodată nu avem timp pentru noi înșine, nu vom fi niciodată fericiți. Nu avem timp sau nu ne facem timp? Care este întrebarea potrivită?

Atât timp cât ne vom dedica doar serviciului, activităților casnice, problemelor, familiei și prietenilor, timpul trece, iar la un moment dar s-ar putea să realizăm că nu suntem așa cum ne-am dorit să fim.

Nu este greșit să te dedici acestor activități, însă de cele mai multe ori uităm de noi înșine, de dorințele și plăcerile noastre, de starea noastră sufletească și așa mai departe. Tocmai de aceea, un hobby are un rol important în viețile noastre.

Practicarea unui hobby aduce multiple beneficii precum reducerea stresului, creșterea calității timpului liber, creșterea creativității și a concentrării, deconectarea de la probleme, creșterea stimei și încrederii în sine, dar și obținerea unui echilibru între viața personală și cea profesională.

Ceea ce nu înțelegem unii dintre noi este că timpul pentru fiecare dintre este foarte prețios și trebuie să îl valorificăm cât mai mult în folosul nostru. Totuși, există și acele persoane care au înțeles că viața nu se rezumă doar la drumul job-casă și celelalte responsabilități interminabile și se preocupă și de timpul lor liber.

Unii preferă practicarea unui sport sau colecționarea de obiecte vechi, alții preferă activități precum pescuitul, surfingul, gătitul, fotografia sau pictatul.

Pictatul pe numere se încadrează la hobby? Cu siguranță da!

Ce reprezintă un hobby? Te reprezintă pe tine, poți să afli cine ești cu adevărat, care sunt interesele, pasiunile și preferințele tale. Te ajută să descoperi abilitățile și talentele pe care le ai, iar de aici poți deveni foarte productiv.

Pictura pe numere de la Pictorul Fericit poate deveni un hobby în viața ta, pentru că te ajută să te relaxezi, să scapi de stres, faci terapie prin culoare și imaginație. Combinate cu caracteristicile de mai sus, da, este un hobby.

Poți cumpara online materiale de pictura de la Pictorul Fericit și încearcă o astfel de activitate. Nu te gândi că nu ai talent, îl poți căpăta cu timpul, iar în plus nici nu îți trebuie. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cifrele de pe pânză și să le asociezi cu vopselurile potrivite.

Un concept relativ nou pe piața din România, pictura pe numere poate deveni o adevărată plăcere și relaxare în timpul tău liber.

Pictorul Fericit este un site care vine spre publicul larg cu o gamă largă de picturi pe numere, pe diferite teme precum orașe, plante, animale, pentru copii, el/ea, religioase, tablouri celebre și multe altele.

Mai regăsim aici și accesorii destinate picturii precum set 10 pensule acrilice pentru pictura, șevalete, spatule și cuțite, pânze etc. Un întreg magazin online dedicat culorii, imaginației, relaxării și fericirii.

Și tu poți descoperi acest hobby pentru tine și timpul tău liber. Redescoperă-te, bucură-te de momentele vieții, dedică-ți timp pentru tine și pasiunilor tale.

Mai multe detalii pe site-ul pictorulfericit.ro.

Date de contact: Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2, Suceava, România
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0754 459 540

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/de-ce-este-important-s%C4%83-avem-un-hobby-%C3%AEn-via%C8%9Ba-noastr%C4%83-cu-pictorul-fericit-putem-afla.html

Most Read