MyRadioOnline.ro

Uneori pare că nimic din dulapul tău nu se mai așează așa cum ai vrea. Nici o piesă de îmbrăcăminte nu pare să meargă cu cealaltă și pur și simplu

ești în pană de idei vestimentare. Cel mai simplu este, atunci când ești într-un astfel de impas și nu vrei să-ți creezi o garderobă cu totul nouă, de la zero, să te orientezi între accesorii. Acestea îți vor colora ținutele și le vor da un aer cu totul diferit, atrăgând atenția asupra lor.

Patru accesorii vestimentare cu care să-ți coloreze ținutele

Pantofii cu toc

Probabil nu sunt cea mai comodă variantă și nici cea mai practică mereu, însă uneori o pereche de pantofi cu toc poate schimba cu totul atmosfera unei zile. Renunță la a păstra perechea preferată de tocuri pentru ocazii speciale și creează-ți singură ocaziile speciale în care să le porți. O ținută pe care ai scos-o din tiparul clasic de pantofi sport sau pantofi cu talpă joasă este o ținută care îți va bucura ziua.

Bijuterii cu pietre semiprețioase

Bijuteriile sunt, în general, accesorii care îți vor aduce un aer de eleganță și culoare în look-ul final, însă bijuteriile cu pietre semiprețioase au devenit în mod particular populare, deoarece adesea acestea aduc mai mult decât un strop de voioșie unei ținute, ci poartă cu ele și anumite proprietăți energetice. Poți afla mai multe despre zecile de pietre din bijuteriile de pe Magazinuldepietre.ro și poți afla ce ți se potrivește cel mai bine, atât în ținută, cât și pentru energia de zi cu zi.

Poșetele colorate

O ținută banală poate fi oricând îmbunătățită cu o poșetă de impact. Și, pentru că poți găsi poșete într-o multitudine de modele și prețuri, este aproape imposibil să nu îți găsești un model de geantă care să ți se potrivească. Ai încredere să ieși din zona ta de confort și alege, pe lângă modelele clasice, modele colorate, contrastante, care să-ți dea încredere în tine.

Eșarfe cu print

Fiind foarte versatile, eșarfele se pot transforma rapid în piesa de rezistență a ținutei tale. Poți să o porți fie în jurul gâtului, fie la poșetă sau în păr în diferite stiluri. Când vine vorba de eșarfe, ai libertatea de a te juca atât cu culori, printuri, cât și cu materialul din care acestea sunt fabricate, astfel că vei reuși să le combini atât la ținute elegante, cât și la ținute casual și sport.

În final, accesoriile sunt o plasă de salvare atunci când nu știi cum să-ți mai porți piesele vestimentare, deoarece vor schimba abordarea pe care vei avea asupra lor. Din fericire, pentru a-ți îmbunătăți ținuta nu ai nevoie să cumperi toată colecția noului sezon, ci doar de câteva piese cheie care să dicteze tonul ținutelor tale. Uneori lucrurile mici fac diferența, iar tu poți experimenta acest lucru cu propriul stil vestimentar.

Sursă foto: Unsplash.com

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/sim%C8%9Bi-c%C4%83-ai-o-garderob%C4%83-plictisitoare-iat%C4%83-cum-po%C8%9Bi-s%C4%83-o-%C3%AEnviorezi.html

Most Read