MyRadioOnline.ro

Fie că urmează aniversarea voastră, un eveniment important sau eşti gata să faci pasul cel mare în relaţie, o cină romantică nu poate decât să te ajute în crearea unei

atmosfere speciale. 

Totuşi, înainte de a organiza o întâlnire cu adevărat spectaculoasă, care să o impresioneze, trebuie să iei în calcul câteva aspecte, precum bugetul pe care îl ai disponibil, locul în care mergeţi etc. Mai mult, pentru că este o surpriză, trebuie să îi cunoşti foarte bine programul şi zilele libere, pentru a alege momentul perfect de întâlnire. 

Iată la ce trebuie să te gândeşti când organizezi o cină romantică!

Locaţia

Dacă vrei să organizezi o întâlnire cu adevărat surprinzătoare pentru partenera ta, poate cel mai important aspect este locaţia în care urmează să mergeţi. Aici ai toată libertatea din lume, dar cel mai bine este să te gândeşti la lucrurile care îi plac. Poţi opta pentru o cină într-un restaurant care se află pe acoperişul unei clădiri foarte înalte, pentru a vă bucura de privelişte sau într-o locaţie specială, cât mai nonconformistă. Nu uita că înainte puteţi merge la o cofetărie, la teatru sau la o plimbare prin parc, dacă vremea va permite. De asemenea, primul loc în care v-aţi cunoscut poate fi o idee minunată pentru cina care urmează dacă vrei să o impresionezi. În cazul în care nu dispui de un buget foarte mare, poţi organiza chiar la voi acasă o cină romantică, la fel de spectaculoasă.

Meniul

Fie că alegi să petreceţi acasă sau într-un restaurant de lux, cu siguranţă ştii ce îi place să mănânce. Poţi încerca să îi găteşti chiar tu dacă vrei să îi demonstrezi cât de mult o apreciezi. Pregăteşte un cadru romantic, plin de lumânări parfumate şi petale de trandafir şi nu uita de vin. Intră pe site-ul marinelaardelean.com şi alege o sticlă de Feteasca Regală care să fie pe gustul vostru. În ceea ce priveşte mâncarea, asigură-te că ai un meniu cât mai special, pentru că nu este orice seară petrecută în doi. Aperitivul poate consta în bruschete cu diferite arome, platou de brânzeturi, ciuperci umplute, etc. De asemenea, pentru felul principal, poţi alege salată de creveţi, paste, pizza, midii sau orice este pe placul vostru. Nu uita de desert!

Atmosfera

După ce aţi terminat de cinat, puteţi alege să vizionaţi un film de dragoste într-un cadru intim şi romantic, să vă uitaţi peste fotografii vechi sau să dansaţi pe muzica voastră preferată. Sunt câteva activităţi pe care nu trebuie să le rataţi, dacă îţi doreşti ca seara să fie cu adevărat unică. La final, nu uita să îi dăruieşti o mică atenţie, care poate consta într-un buchet de flori sau un cadou special pentru ea, în funcţie de ce sărbătoriţi. 

Aşadar, dacă vrei să îţi surprinzi iubita, cina romantică poate fi răspunsul! Organizând o astfel de întâlnire, îi vei arăta cât de mult înseamnă pentru tine şi cât eşti de îndrăgostit!

Sursa foto: Shutterstock.com

 

 

Image
Image
Image

Articol preluat de pe:http://www.telegrama.ro

https://www.telegrama.ro/social/timp-liber/vrei-s%C4%83-%C3%AE%C5%A3i-surprinzi-iubita-cu-o-cin%C4%83-special%C4%83-iat%C4%83-ce-trebuie-s%C4%83-iei-%C3%AEn-considerare.html

Most Read