MyRadioOnline.ro

Prima dintr-o serie de trei piese în colaborare cu producătorul italian Enrico Tiberi, "Throne" este un soi de meditație, de reflecție asupra vieții personale, făcând referire la modul în care privim

lumea în diferite etape ale vieții, și la atitudinea cu care ne raportăm în relațiile cu persoanele din jurul nostru. Toate acestea sunt văzute prin prisma viciilor care pot ajunge sa acționeze ca un refugiu, distorsionând aspecte și trăiri.

"Throne" este o poveste ce se derulează într-un peisaj sonor ce apasă, dar care erupe într-un refren pe cât de abundent în stări, pe atât de hipnotizant. Felul în care se transformă chipul piesei sub ridul grimaselor metal, te stârnește într-un mod desăvârșit. Elementele electro de inspirație synth-pop sunt amănuntele care fac diferența și care, în cele din urmă, reușesc să te cupleze definitiv la firul narativ.

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale.

Cu o serioasă prezență pe scena muzicală românească (Electric Castle, Snowfest sau Best Fest), și având două materiale discografice deja lansate: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017), The Case continuă să se afirme ca una din formațiile emergente din noul val underground.

The Case înseamnă:

  • Alfred Ciprian Paroș (voce)
  • Adrian Istodorescu (chitară lead)
  • Cristian Paroș (bas, clape)
  • Mihai Bele (tobe)

AUDIO: The Case - Throne

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/lyric-video/the-case-after-you/

Most Read