MyRadioOnline.ro

După aproximativ trei ani de la anteriorul sezon, "Black Mirror" revine. Potrivit Variety, actorii Aaron Paul, Josh Hartnett și Kate Mara se numără printre membrii distribuției. Alături de aceștia vor

juca Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton și Anjana Vasan.

Valul de actori este confirmat pentru primele trei episoade ale sezonului, mai mulți actori urmând a fi anunțați pentru episoadele suplimentare. Viitorul sezon din "Black Mirror" se presupune că va avea un aport cinematografic mai mare decât anterioarele, fiecare episod fiind tratat ca un film individual. Acest lucru este, desigur, în conformitate cu sezoanele recente din "Black Mirror", în care episoadele depășeau de obicei 60 de minute și înglobau o producție serioasă.

Aaron Paul este cunoscut pentru rolul lui Jesse Pinkman din "Breaking Bad". În prezent, actorul poate fi urmărit în ultimul sezon al serialului "Westworld". Josh Hartnett a jucat în "Penny Dreadful" și urmează să apară și în noul film de acțiune al lui Guy Ritchie, "Operation Fortune: Ruse de Guerre".

Kate Mara a jucat în serialul "House Of Cards" de pe Netflix, în timp ce Zazie Beetz este cunoscută pentru rolurile din serialele "Atlanta" și "Joker". De asemenea, ea urmează să apară alături de Brad Pitt în comedia "Bullet Train". Paapa Essiedu a interpretat personaje în producțiile "I May Destroy You", "The Lazarus Project" și "Gangs Of London".

Netflix nu a dezvăluit încă o dată de lansare pentru cel de-al șaselea sezon "Black Mirror", proiectul fiind încă în stadiile incipiente de producție. Sezonul anterior al serialului a fost lansat în 2019, înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/2022/07/black-mirror-a-dezvaluit-o-parte-din-distributia-celui-de-al-saselea-sezon/

Most Read

  • Week

  • Month

  • All