MyRadioOnline.ro

"more than life" prezintă un pop prodigy în ascensiune și arată darul lui MGK de a transmite o durere pasională, în timp ce își analizează temerile legate de vulnerabilitate și acceptarea

iubirii. Piesa va apărea pe ediția de vinil a albumului "mainstream sellout", ce se va lansa pe 24 iunie. 

Pe lângă anunțarea noii piese și a vinilului, era "mainstream sellout" atinge apogeul momentului, astfel încât MGK începe turneul de promovare a albumului în această săptămână în Austin, Texas. Turneul din SUA se întinde pe 41 de date, începând din iunie și până în august. După acest stagiu din vară, el se va îndrepta spre Europa pentru 15 opriri în lunile septembrie și octombrie. Pe tot parcursul turneului, MGK va avea pe scena alături de el nume mari precum Avril Lavigne, Travis Baker, WILLOW, blackbear, Trippie, Redd, iann dior și mulți alții.

După lansarea din martie, "mainstream sellout" a devenit al doilea album nr.1 al lui MGK în Billboard 200. Discul a ajuns și în topurile muzicale din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie și Australia. "mainstream sellout" conține mai multe hit-uri care au ajuns în topul Billboard Hot 100, cu artiști precum WILLOW ("emo girl"), Lil Wayne ("ay!"), blackbear ("make up sex") și Bring Me the Horizon ("maybe"). Albumul include, de asemenea, "twin flame", piesa emoționantă pe care MGK a interpretat-o și a dedicat-o familiei sale în timpul Billboard Music Awards.

Dincolo de victoriile muzicale, fanii îl pot vedea pe MGK și în noul său film de comedie, "Good Mourning", disponibil la cerere și în cinematografele selectate. Filmul prezintă apariții de la vedete ca Megan Fox, Becky G, Dove Cameron, Zach Villa, Boo Johnson, Pete Davidson și Whitney Cummings.

Articol preluat de pe https://www.infomusic.ro

https://www.infomusic.ro/videoclip/machine-gun-kelly-more-than-life-ft-glaive/

Most Read