MyRadioOnline.ro

CineMAX programează marți, 9 aprilie, de la 19:25, animația pentru adulți Teheran tabu, ce se poate urmări și pe platforma HBO GO. În această dramă, viețile a câtorva femei încăpățânate și a unui tânăr

CineMAX programează marți, 9 aprilie, de la 19:25, animația pentru adulți Teheran tabu, ce se poate urmări și pe platforma HBO GO. În această dramă, viețile a câtorva femei încăpățânate și a unui tânăr muzician se intersectează. Poveștile lor dezvăluie ipocriziile societății moderne iraniene unde sexul, drogurile și corupția coexistă cu legile religioase stricte. În metropola Teheran, evitarea interdicțiilor a devenit un sport zilnic și distrugerea tabuurilor poate fi un mod de emancipare personală. Cu toate acestea, femeile ajung inevitabil pe ultimul loc pe scara socială. O tânără are nevoie de o operație ca să-și „recapete” virginitatea. Un judecător de la Curtea Revoluționară Islamică cere favoruri de la o prostituată ca să dea o sentință favorabilă. Soției unui dependent de droguri încarcerat i se refuză divorțul de care are nevoie ca să fie independentă. Regizorul expat Ali Soozandeh creează cu ajutorul animației rotoscope portretul unui Teheran contemporan.

Rubricile Filme TV și Seriale TV vă stau la dispoziție pentru oferta completă de producții programate pe micul ecran

Parfumul, cu difuzare de la ora 22, pe canalul AMC, este adaptarea best-seller-ului omonim al scriitorului german Patrick Suskind, publicat în 1985. Situat în Franța secolului XVIII, romanul povestește viață lui Jean-Baptiste Grenouille, un om aparte dotat cu un simt olfactiv ieșit din comun și un vis care-l va împinge la comiterea celor mai abominabile atrocități. Grenouille este un perfecționist, după cum stă dovadă obsesia lui de a crea filtrul de dragoste perfect, care permite celui ce-l poartă să fie iubit, adorat de toți.

Cel de-al treilea film al serii propune noi senzații tari. Revenge e programat de la 23.40, pe FilmCafe. Jen (Matilda Lutz din Rings) are parte de o ieșire romantică împreună cu iubitul ei bogat, la o casă luxoasă dintr-o zonă deşertică izolată, ieșire întreruptă brusc atunci când prietenii lui apar înarmaţi până în dinţi pentru o partidă de vânătoare. Tensiunea sexuală escaladează până în punctul în care ajunge la maxim, terminându-se cu un gest șocant în urma căruia Jen ar fi trebuit să moară. Însă, din nefericire pentru agresorii ei, ea supraviețuiește și se întoarce cu o intenție macabră: răzbunarea. Dintr-o Lolita cu ochelari de soare roz și cu o acadea în gură devine o adevărată vigilante. Filmul e marcat de un naturalism al violenţei dus până la limitele suportabilului. Foarte multe momente vor testa sensibilitatea spectatorului. Răni gâlgâinde și litri de sânge, ca într-un morbid omagiu al filmelor de categorie „B”, pentru care principiul e „Babes, bullets, blood”.

Articol preluat de pe http://www.cinemagia.ro

https://www.cinemagia.ro/stiri/senzatii-tari-miercuri-seara-la-tv-45687/

Most Read